123 456 7890

Kerho 07 Akatemia pelaa sunnuntaina 31.5. klo 18.30 Jouppilan tekonurmella Kakkosen Pohjoislohkon ottelun, jossa vieraaksi tulee FC YPA. Kerho 07 on lohkossa parhaillaan neljäntenä ja FC YPA takana kuudentena kahden pisteen päässä.

Jokainen kotiottelu on tällä kaudella päättynyt voittoon ja kaikissa niissä tulos on ollut 3-1. FC YPA puolestaan ei ole vielä ottanut vieraspeleissä voittoa, mutta missään nimessä sitä ei pidä aliarvioida.

FC YPA:n valmentajana toimii entinen maalitykki Dragan Pejic, joka harmittelee joukkueensa hyökkäyspelin toimimattomuutta.

Siihen asiaan ei ole kentällä vielä löytynyt ratkaisua, mutta olemme harjoituksissa kiinnittäneet huomiota, miten tilanteita luodaan ja vastustajan puolustuslinja murretaan. Pelaajat kyllä tietävät, mitä haluan heidän tekevän, mutta he eivät ole näin tehneet. En voi ottaa kesken pelin aikalisää, joten pelaajien pitää itse päättää, mitä täytyy kulloinkin tehdä, Pejic kommentoi seuransa nettisivuilla.

Pejic näki Kerho 07 vierasottelun KPV:ta vastaan, missä se otti 1-1 tasapelin.

Avoin ottelu, jossa Kerho 07:llä oli saumat voittaa ottelu. Heillä oli maalin lisäksi pari erinomaista paikkaa. Kerho 07 on hyvä, laadukas, kova ja pelaava joukkue. Meillä on aina ollut heitä vastaan sekä kotona että vieraissa hyviä otteluita, Pejic sanoo.

Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen tietää että joukkueella on eväät kaataa FC YPA, jos niitä vain käytetään hyväksi.

Kun meillä on malttia ja me uskalletaan pelata, niin liike on tarpeeksi hyvää. Meillä on leveyttä ja syvyyttä pelaamisessa, sanoi Peltonen GBK ottelun jälkeen.

Neljä maalia YPA:lle iskenyt Miroslav Paunovic on kärsinyt selkävammoista, mutta pystynee pelaamaan sunnuntaina. Sivussa on varmuudella keskikentän päällikkö Radik Akhmetkhanov. Kerho 07:lla puolestaan pitäisi olla kaikki pelaajat käytettävissä ja tarvittaessa vahvistuksia saadaan myös SJK:n edustusjoukkueesta. Kummallakaan joukkueella ei ole pelikieltoja.

Kerho 07 Akatemian maalitykkeinä on tällä kaudella olleet hyökkääjä Rasmus Karjalainen ja keskikenttäpelaaja Emil Lidman, joilla molemmilla on neljä täysosumaa tilillään.

Kerho 07 Akatemia – FC YPA sunnuntaina 31.5. klo 18.30 Jouppilan tekonurmella.
Tervetuloa kannustamaan Akatemian nuoret voittoon.

Liput:

8 � (normaali)

5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.

Kilun kioski palvelee kahvin ja makkaran nälkäisiä.