123 456 7890

Ykköseen valmistautuva SJK Akatemia kävi pelaamassa harjoitusottelun Veikkausliigan FC Lahtea vastaan Lahdessa. Kotijoukkue oli vahvempi 3-0 luvuin, mutta SJK Akatemia pelasi siitä huolimatta hyvän ottelun. SJK Akatemian kohtaloksi koitui pelin alku, jonka aikana kotijoukkue osui kahdesti SJK Akatemian boksista. Toisella puoliskolla FC Lahti kaunisteli loppuluvut komealla kaukolaukauksella pari metriä 16-alueen ulkopuolelta. SJK Akatemia pelaa seuraavan harjoitusotteluun jo ensi viikon keskiviikkona 30.3. klo 18.30, kun OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi FC Jazz. Ykkösen kausi alkaa pääsiäisen jälkeen maanantaina 18.4. vieraspelillä Pargas IF:aa vastaan. Ennen sitä SJK Akatemia pelaa harjoitusotteluita ja aloittaa Suomen Cupin 3.kierrokselta 10.4. klo 16:00 vieraskentällä OLS:a vastaan.

FC Lahti – SJK Akatemia 3-0 (2-0)
1-0  4 min Arttu Heinonen
2-0 13 min Albion Ademi
3-0 67 min Pyry Lampinen

Se oli todella hyvä ottelu meiltä, erittäin vahvaa FC Lahden joukkuetta vastaan. Tämä oli askel eteenpäin tappiosta huolimatta, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Peli alkoi meiltä vähän huonosti, ja meillä oli vähän aikaa valmistautua peliin, mutta kun sopeuduimme ottelun tempoon, pääsimme mukaan peliin. FC Lahti loi toki useampia paikkoja, mutta myös me saimme maalipaikkoja pelissä. Siinä oli hetkiä, kun meidän pelaajat esittivät todella hyvää peliä, niin pallon kanssa kuin ilman sitä. Pitää katsoa videoa jälkikäteen, missä voimme vielä parantaa, mutta tämä oli meille erittäin hyvä testi ja todella hyvä peli, jatkoi Page.

FC Lahden laajempi raportti ottelusta.

SJK Akatemia: Tuomas Pöyhönen MV, Terry Yegbe (75′ Lukas Eloranta), Tuomas Koivisto, Berat Akdogan, Sami Sipola, Valentín Gasc (84′ Elias Machaal), Denis Cukici (84′ Eero Lamberg), Kaarlo Rintamäki, Borry Sabally, Samson Ebuka (63′ Tuukka Pahkala) ja Oliver Günes (46′ Adam Mekki).