123 456 7890

FC Jazz haastaa A-junnut
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit ottavat mittaa SM-karsintasarjaan nousseesta porilaisesta FC Jazz Junioreista sunnuntaina.

Viime kauden päätteeksi porilaiset nousivat Ykkösestä Kerhon junnujen jäätyä maalierolla neljänneksi SM-sarjassa.

Talvikauden kolmessa ensimmäisessä treenipelissä Max Peltosen suojatit ovat kaataneet KPV:n 5-0 ja VIFK:n 3-2, sekä pelanneet JJK:n kanssa tasan 1-1. Kaikki ottelut on pelattu kotihallissa, Wallsport Areenassa.

Sunnuntaina sivussa ovat vielä huilaava Tommi Kukila, jalkaansa paranteleva Teemu Penninkangas, nilkkansa treeneissä taittanut Pekka Rousu ja nivusiaan paranteleva Veli-Pekka Pajula.

– Katsotaan vielä, mikä on Kalle Taimin ja Jesse Jääskeläisen tilanne. Ensi viikko on todella rankka. Edustuskella on kolme peliä turnauksessa ja lauantaina on A-junnuilla peli Malax IF:ää vastaan, sanoo joukkueen valmentaja Max Peltonen.

– Muiden kuin “Pennin” kohdalla ei ole kyse vakavista vammoista. Tässä vaiheessa on ihan hyvä pistää kaverit kuntoon. Tommi pääsee maanantaina mukaan joukkueen treeneihin huilattuaan hieman. Hänellä tuli hiukan rasitusjuttuja, muta nyt alkaa kaikki olla hyvin, lisää Peltonen.

B-junnuista on sunnuntaiksi otettu mukaan Pekka Jaskari, Joona Lautamaja ja Roope Takala.

Sunnuntain ottelu alkaa klo 13.30 Wallsport Areenassa. Tervetuloa!