123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on tällä hetkellä hyvässä nosteessa ja nappasi viime keskiviikkona jo neljännen voittonsa putkeen. Vielä makoisampaa on että tuo voitto tuli Pohjanmaan paikalliskamppailusta Vaasan Palloseuran vieraana.

SJK on myös noussut voittojen myötä sarjassa viidenneksi, vain kolmen pisteen päähän sarjan kakkosijasta. Asetelma on siinäkin mielessä kutkuttava, että kaikki muut sarjan joukkueet ovat pelanneet 1-2 ottelua SJK:ta enemmän. Edellä olevista ainoastaan yhdellä on yksi ottelu enemmän, muilla kaksi.

Alusta asti me tiedettiin missä mennään. Nyt ollaan pystytty kääntämään kuitenkin tasaiset matsit voitoiksi. Joka peli on tässä sarjassa tiukka ja on tärkeää pystyä kääntämään pelejä, analysoi SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Kaikki palaa kuitenkin siihen meidän jokapäiväiseen tekemiseen. Jätkät tekee isosti hommia treneeissä ja on tehnyt kaiken aikaa. Kun asiat tehdään treeneissä huolellisesti, on todennäköisyys silloin myös suurempi sille että pelejä voitetaan, päättää Valakari.

Alkuviikosta pelataan jälleen täysi kierros ja SJK kohtaa maanantaina kotikentällään sarjassa kahdeksantena olevan FC Hongan, joka päävalmentajansa Shefki Kuqin johdolla vieraili Seinäjoella jo aiemmin toukokuussa.

Ennen ottelun alkua SJK-juniorit esittäytyvät kulkueena joukkueittain ja tuo alkaa noin puolituntia ennen avauspotkua.

SJK – FC Honka maanantaina 23.6. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä

SJK ja kannattajat juhlivat Johannes Laaksosen voittomaalia Vaasassa

Kuqi tuo joukkonsa toistamiseen Keskuskentälle

SJK ja FC Honka kohtasivat toisensa Veikkausliigassa jo kertaalleen toukokuussa ja tuo ottelu nousi 0-0 tuloksesta huolimatta otsikoihin, kun Hongan päävalmentajan Shefki Kuqin tunteet kuumentuivat ja hän arvosteli kovin sanoin ottelun jälkeen lähes kaiken mahdollisen. Ottelun tuoksinassa sai kyytiä myös vaihtoaitiot ja juomapullot.

Kovasta tempperamentistaan huolimatta varsin tyylikkäästi ja kohteliaasti esiintyvä, entinen Suomen maajoukkuetähti Kuqi, on saanut sytytettyä Hongasta joukkueen joka taistelee pisteistä kaikin keinoin.

Kuqi on muutenkin laittanut itsensä toden teolla peliin ja omien kontaktiensa avulla hän on tuonut seuraan myös pelaajia lainasopimuksilla. Tälläkin hetkellä pelilupaa odottelee entinen Englannin Valioliigahyökkääjä, sekä Shefkin vanha pelikaveri Ipswhichistä – Pablo Couago. Couago ei kuitenkaan ole vielä tässä ottelussa pelikelpoinen.

Hongan talvi oli melkoista myrskyä ennen Shefkin saapumista joukkueen peräsimeen. Pitkään seuraa valmentanut Mika Lehkosuo sai lähteä epäselvissä olosuhteissa, pelaajat osoittivat mieltään peittämällä seuran logon teipeillä paidoistaan ja kannattajat hylkäsivät seurajohtoon pettyneenä edustusjoukkueen ja alkoivat seuraamaan kakkosessa pelaavan reservijoukkueen otteluita.

Varsinkin alkukaudesta Honka oli hyvässä lennossa ja kärjessä kokenut Roni Porokara on iskenyt jo kuusi maalia, mikä oikeuttaa koko sarjan maalintekijäpörssin toiseen sijaan.

Honka pelasi viime keskiviikkona pääkaupunkiseudun derbyn HJK:ta vastaan ja onnistui katkaisemaan HJK:n nollapeliputken 1-1 tasapelillä.

Varmuudella Hongalta on sivussa Marcus Heimonen, Jussi Vasara sekä Kevin Mombilo, joilla kaikilla on pidempi loukkaantuminen.

Keskuskentän pitäisi nykykunnossaan kelvata myös Kuqille.

SJK pitää pelaajat terveinä

Hyvän voittoputken lisäksi SJK on hoitanut lihashuollon ja -venyttelyt ilmeisen huolella, sillä jälleen otteluun päästään valitsemaan kokoonpanoa täysin terveestä pelaajaryhmästä. Myöskään pelikieltoja ei ole rasitteena.

Olemme nyt hieman keventäneet treenamista peliruuhkassa ja ottaneet sen huomioon kokonaisuudessa. Palautumiseen on kiinnitetty kuitenkin kokoajan säännöllisesti huomiota ja viimeisen kuukauden aikana pelaajille on tehty lisäohjelmat, joissa yhteisten treenien lisäksi tehdään mm. tukilihasharjoitteita omatoimisesti, kertoo SJK:n fysioterapeutti Juha-Jaakko Ulvila.

Myös SJK:n kapteeni Pavle Milosavljevic pelasi jo viime viikolla täydet minuutit Kerho 07:n mukana ja on käytettävssä kokoonpanoa valittaessa. SJK:n uusi keskikenttäpelaaja Wayne Brown tekee myös ensi esiintymisensä uudelle kotiyleisölleen, sillä viime RoPS pelissä hän oli vielä pelikiellossa.

Kolme pelaajaa on myös kirjauttanut täydet minuutit kauden kaikista peleistä, maalivahti Mihkel Aksalu, keskikenttäpelaaja Marco Matrone ja puolustaja Zeljko Savic. Oma maali on pysynyt koskemattomana yhteensä kuudesti ja maaleja on päästetty kaikissa peleissä yhteensäkin vain yhdeksän. Vain HJK ja FC Lahti ovat päästäneet yhden maalin SJK:ta vähemmän. Maaleja SJK puolestaan on tehnyt laajalla rintamalla ja jo kahdeksalla pelaajalla on maalimerkintä tilillään.

Jos SJK voittaa huomenna, on se jo viides voitto putkeen tällä kaudella.
Tervetuloa kannustamaan SJK:ta tuohon saavutukseen!

SJK – FC Honka Seinäjoen Keskukentällä maanantaina 23.6. klo 18.30. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00.

Wayne Brown oli viime kotiottelussa pelikiellossa ja esiintyi uudelle kotiyleisölleen vain haastattelun muodossa.

Juniorit esitellään ennen avauspotkua

SJK-juniorit esitellään joukkueittain SJK – FC Honka ottelussa ennen avauspotkua, noin klo 18:10 alkaen.

Kaikki SJK-juniorit ja toimihenkilöt marssivat peliin yhdessä ja kulkevat juoksurataa pitkin pääkatsomon eteen esittelyä varten. Esittelyn jälkeen juniorit siirtyvät maakatsomoon kannustamaan SJK:ta voittoon.

SJK-juniorit tarjoaa tomintaa yli 400:lle lapselle tai nuorelle ja ohjattua toimintaa löytyy Pallokoulusta B-junioreihin asti. SJK-juniorit pyörittää lisäksi Seinäjoen Energialiigaa, erityisliikuntaryhmä Tiikereitä ja 3-5 -vuotiaille tarkoitettua SnadiKerhoa. Viime vuonna SJK-juniorit perustivat myös ensimmäiset tyttöjoukkueet SnadiKerhosta kasvaneille tytöille.

Lue lisää aiheesta SJK:n nettisivujen uutisesta:
Juniorit esillä Honka-pelissä

SJK-junioreita pallopoikina SJK:n kotiottelussa.

Peli näkyy suorana ISTV:ssä

SJK ja Urheilusanomat tekivät ennen kauden alkua yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kaikkien SJK:n kotiotteluiden televisioimisen netissä Urheilusanomien Sisäpiiri-palvelun kautta ISTV:ssä. Myös tämä ottelu lähetetään suorana. Lähetyksen toteuttaa yhteistyössä Siltaloppi oy ja Great Play

Sisäpiiri-verkkopalvelu on avoinna kaikille Urheilusanomien tilaajille. Jos et ole Urheilusanomien tilaaja, voit kokeilla palvelua kuukauden ajan yhdellä eurolla. 
Urheilusanomiin pääset tästä linkistä.

Lähetys SJK – FC Honka ottelusta alkaa noin klo 18:20.

Lipunmyynti ja muut järjestelytSeinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa.Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.Olutteltta palveluineen aukeaa klo 17:00 ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä.SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Mahdollisten vieraskannattajien paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella.Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti tai akkreditointi tapahtumaan.

Lipunmyynti

Portilta:


15 (normaali)


10 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)


5 (lapset 6-16 vuotta)


Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.Ennakkoliput:

Kaikkiin SJK otteluihin liput myy verkossa NetTicket.fi


NetTicketistä ostetetut verkkoliput ovat kaikki euron halvempia. Jos omistat S-Bonuskortiln saat sillä euron sijasta kahden euron alennuksen. Kaikki toimituskulut kuuluvat nettilippujen hintaan. Verkkokauppa sulkeutuu puolituntia ennen ottelun alkua. Liput saat vaikka kännykkääsi.

Muut ennakkolipunmyyntipisteet löydät SJK-Shopista.