123 456 7890

SJK kohtaa islantilaisen FH Hafnarfjördurin UEFA Eurooppa-liigan 1. kierroksen ensimmäisessä osa-ottelussa torstaina 2.7. klo 19.00. Ottelu pelataan Helsingin Sonera Stadiumilla ja portit ja lipunmyynti stadionilla aukeavat klo 18.00. Ennakkoliput peliin ovat jo myynnissä. Seinäjoelta järjestetään Helsinkiin oma junakuljetus kannattajille.

Toinen osa-ottelu pelataan torstaina 9.7. Islannissa, Hafnarfjördurissa ja alkamisaika on tällä tietoa sama klo 19.00. Otteluparin voittaja yhteistuloksella, etenee 2. kierrokselle, jossa se saa vastaansa voittajan otteluparista FK La�i (Albania) – Inter Baku (Azerbaidjan). Toinen kierros pelataan 16. ja 23.7. Mahdollisen kolmannen kierroksen arvonta on 17.7.

Kotiottelun liput ja junapaketit

Yksittäisten lippujen hinnat katsomoittain:
Eteläpääty (SJK Kannattajat): 10 euroa
Itäkatsomo: 18 euroa
Pääkatsomo: 25 euroa

Lippujen hinnat sisältäen junalla meno-paluun:
Eteläpääty (SJK Kannattajat): 90 euroa
Itäkatsomo: 103 euroa
Pääkatsomo: 110 euroa

(Kaikkiin lippuihin tulee lisäksi Lippupalvelun palvelumaksu, joka on 2,50 – 3,50 euroa)

Suora linkki Lippupalvelun verkkokauppaan tästä:
Lippupalvelun SJK UEL lipunmyynti

Lippupalvelun lippukaupat löydät tästä linkistä:
Lippupalvelun lippukaupat

Miten paikalle peleihin?

Helsingissä pelattavaan kotiotteluun lähtee Seinäjoelta oma junakuljetus klo 11.20 ja se pysähtyy ainoastaan Tampereella, ottaen sieltä tulevat SJK Kannattajat kyytiin klo 12.55. Ennakkoon ostetut liput junaan ja peliin jaetaan ihmisille asemalla ennen junan lähtöä klo 11.00 alkaen. Junalippuna toimii ranneke, joka laitetaan ranteeseen asemalla. Sama ranneke toimii paluulippuna junassa. Ilman ranneketta ei ole asiaa junaan.

Helsingissä juna on noin klo 14.45. Kaikki SJK kannattajat ja paikanpäältä mukaan liittyvät, kokoontuvat Helsingissä Töölön kisahallin päädyssä olevaan ravintola Gringos Locosiin klo 15.00 alkaen. Siellä voi syödä ja siellä on luvassa tarjouksia sekä tunnelman nostatusta ennen ottelua. Tuolta järjestetään myös marssi stadionille ja se lähtee matkaan klo 17.45. Stadionin portit aukeavat klo 18.00 ja peli alkaa klo 19.00. VIP-vieraat ja Champions Club-lippulaiset menevät stadionille jo klo 17.30.

Ottelussa SJK Kannattajat sijoittuvat stadionin eteläpäätyyn, missä on paikat omille banderolleille. Stadionia tullaan myös koristelemaan kokonaisuudessaan SJK väreissä jo etukäteen. Mahdolliset vieraskannattajat sijoitetaan stadionin pohjoispäätyyn.

Ottelu päättyy noin klo 22.00 mennessä ja juna takaisin Seinäjoelle lähtee Helsingin Rautatieasemalta klo 22.30. Perillä Seinäjoella se on klo 01.30 mennessä. Matkalla juna pysähtyy ainoastaan Tampereella noin klo 0.00. Junassa on mennen tullen ravintolavaunut.

Islannissa Hafnarfjördurin kaupunki sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Reykjavikista. SJK matkustaa Islantiin omalla koneella, suoraan Seinäjoen lentokentältä. Kannattajien osalta yhteistä reissua vielä suunnitellaan, mutta alustavasti jonkinlainen tarjous matkasta peliin ja takaisin pyritään tiedottamaan lähipäivinä. Seinäjoen lentokentältä ei pysty kuitenkaan kannattajien reissua suoraan järjestämään ja koska moni haluaa kenties viettää Islannissa myös lomaansa, vaikeuttaa tämä isomman yhteismatkan toteuttamista. Ottelun lipunmyynnistä ja tarkemmista aikatauluista tiedotamme kun tietoa FH:lta saadaan.

Kaikissa UEFA:n alaisissa otteluissa noudatetaan heidän turvallisuusmääräyksiä ja sääntöjä, joten ottelutapahtumassa ei ole anniskelua ja vieraskannattajille on varattu omat paikat ja kiintiöt stadionin kokonaiskapasiteetista. Porteilla tehdään myös tiukat turvatarkastukset.