123 456 7890

SJK pelaa historiansa ensimmäistä kertaa europelejä, kun se osallistuu UEFA:n Eurooppa-liigan karsintoihin. Koska Seinäjoella ei ole tällä hetkellä UEFA:n vaatimuksia vastaavaa stadionia, joutuu SJK pelaamaan kotiottelunsa Helsingin Sonera Stadiumilla. Europelien kotiotteluihin katsojat ja kannattajat kuljetetaan Seinäjoelta komeasti omalla junalla, joka pysähtyy matkan varrella ainoastaan Tampereella ja ottaa kyytiin siellä asuvat SJK kannattajat. Samalla junalla pääsee myös takaisin otteluiden jälkeen.

Ensimmäisen ja toisen kierroksen arvonta on 22. kesäkuuta Sveitsin Nyonissa. Vaikka vastustajaa ei ensimmäiselle kierrokselle olekaan vielä tiedossa, alkaa Eurojunan lippupakettien ennakkomyynti SJK:n verkkokaupassa jo nyt.

Euro-ottelut pelataan kaksiosaisina ottelupareina ja arvonnasta riippuen SJK aloittaa joko kotona tai vieraissa 2. heinäkuuta. Kaikki ottelupäivät Eurooppa-Liigassa ovat torstaipäiviä. SJK toivoo saavansa ensin kotiottelun, johtuen päällekkäisistä tapahtumista 9. heinäkuuta sekä Seinäjoella että Helsingissä. Alustavasti SJK myös pyrkii aloittamaan ottelun klo 18.30 tai 19.00. Arvonnan jälkeen, tiistaina 23.6. vahvistamme lopullisen pelipäivän ja alkamisajan ja ilmoitamme siitä lipun ostaneille.

Nyt myyntiin tulee ainoastaan Eurojunan lippupaketit, jotka sisältävät meno-paluun Helsinkiin sekä lipun otteluun haluamaasi katsomonosaan. Valittavana on Champions Clubin vippipaikat, pääkatsomopaikat sekä pääkatsomoa vastapäätä olevan itäkatsomon paikat. SJK Kannattajat sijoittuvat Sonera Stadionin Eteläpäätyyn ja myös sinne on mahdollista ostaa lippupaketteja.

Kaikkian junaan mahtuu 400 ihmistä ja ostamalla lippusi nyt, varmistat paikkasi historiallisessa junareissussa. Junakuljetukseen on varattu jo paikkoja SJK:n yhteistyökumppaneille.

SJK:n kotipelit pelataan Helsingin Sonera Stadiumilla.

Ottelupäivän aikataulut
Lähtö tapahtuu Seinäjoen rautatieasemalta ottelupäivänä 2.7 tai 9.7. klo 11:00 alkaen, jolloin vaihdamme ennakkoon verkkokaupasta ostetut liput junalippu + ottelulippu -paketteihin.

Lähtö Seinäjoelta on noin klo 11:30 – 12:00, juna pysähtyy Tampereella ja saavumme Helsinkiin noin klo 16:00, josta siirtyminen kohti Sonera Stadiumia.

Aitio- ja Champions Club-lippupaketit sisältävät ruokailun stadionilla. SJK Kannattajat ja Helsingissä asuva SJK väki kokoontuu Helsingin Kisahallin päädyssä olevaan Gringos Locos ravintolaan ennen ottelua ja marssii sieltä yhdessä Sonera Stadiumille. Gringos Locosista saa myös ruokaa ja ravintolaan tulee tarjouksia SJK väelle ottelupäivänä, joista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Ottelu alkaa 18.30.

Siirtyminen ottelun jälkeen rautatieasemalle ja junamatka takaisin noin klo 23:00 –23:30. Seinäjoella olemme klo 03:00 – 03:30.

Lippupakettien hinnat
– Champions Club + junamatkat (sis. buffetruokailun + 2 juomaa) = 200�
– Pääkatsomo + junamatkat yhteensä 110�
– Itäkatsomo (pääkatsomoa vastapäätä) + junamatkat yhteensä 103�
– Eteläpääty (kannattajat) + junamatkat 90�

Liput myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä.

Ensimmäinen kierros pelataan 2. ja 9. heinäkuuta.

Mahdolliset vastustajat ja jatkopelit

22. kesäkuuta arvotaan samalla kertaa sekä ensimmäisen että toisen kierroksen otteluparit. Pelit pelataan kaksiosaisina ottelupareina, joissa yhteistuloksella parempi joukkue etenee seuraavalle kierrokselle. SJK on arvonnoissa ns. sijoittamaton joukkue. Vastustaja tulee sijoitettujen korista ja ensimmäisen kierroksen pelit ovat myös painotettu maantieteellisesti. UEFA ei ole vielä vahvistanut arvontatapaansa.

Siten ensimmäisellä kierroksella vastaan tulisi joku näistä:
– West Ham (Englanti)

– AIK (Ruotsi)

– IF Elfsborg (Ruotsi)

– Rosenborg BK (Norja)

– Strömgodset IF (Norja)

– Go Ahead Eagles (Hollanti)

– Randers FC (Tanska)

– Bröndby IF (Tanska)

– HB Torshavn (Färsaaret)

– KR Reykjavik (Islanti)

– FH Hafjnarfjördur (Islanti)

– Linfield FC (Pohjois-Irlanti)

– St. Johnstone FC (Skotlanti)

– Aberdeen FC (Skotlanti)

– St.Patrick›s Athletic FC (Irlanti)

– Shamrock Rovers FC (Irlanti)

– F91 Dudelange (Luxemburg)

– Differdange (Luxemburg)

Europelien aikataulut:
22.06. arvotaan 1. ja 2. kierros Sveitsin Nyonissa
Ensimmäinen kierros: 02.07. ja 09.07.
Mahdollinen toinen kierros: 16.07. ja 23.07.
Kolmannen kierroksen arvonnat: 17.07.
Mahdollinen kolmas kierros: 30.07. ja 06.08.
Neljännen kierroksen arvonta on 7. elokuuta.

Lohkovaiheen arvonta 28. elokuuta.
Eurooppa-Liigan finaali pelataan Sveitsin Baselissa 18. toukokuuta 2016.