123 456 7890

Seinäjoella, Jouppilanvuoren Tekonurmella, pelataan lauantaina 24.5. hyväntekeväisyysottelu, jossa vastakkain on entisistä Suomen A-maajoukkuetähdistä ja muista nimekkäistä jalkapalloilijoista koottu AaPee Allstars ja Seinäjoen Sisun entisistä sekä nykyisistä pelaajista koottu joukkue.

Ottelu alkaa klo 16.30 ja peliaika on kaksi kertaa puolituntia.

Liput otteluun maksaa yli 15-vuotiailta 5 euroa. Paikanpäällä on myös kahvi- ja makkaranmyyntikoju. Seinäjokelaisen urheilun monitoimimiehen Ari-Pekka Harjun järjestämän hyväntekeväisyysottelun tuotot käytetään Seinäjoen Sisun juniorijalkapalloilun hyväksi.

Ottelun jälkeen nähdään samalla kentällä myös Seinäjoella tänä viikonloppuna pelattavan, kahdeksannen Luiz Antonio Cup -junioriturnauksen peli, jossa vastakkain ovat pojat -04 syntyneet sarjasta SJK ja OrPa (valk.)

Mukana nimekkäitä pelaajia

Mukana AaPee Allstarsin paidassa nähdään useita entisiä Suomen A-maajoukkuemiehiä; Atik Ismail, Jukka Ikäläinen, Juhani Himanka, Juha Pasoja, Jallu Rantanen, Miika Juntunen ja SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Lisäksi kentällä kirmaa SJK:n taustoilta seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi, joukkueenjohtaja Jari Kujala, valmentaja Chris Cleaver ja maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

Mukana on myös muita tuttuja, entisiä ja nykyisiä jalkapalloilijoita molempien joukkueiden paidassa. Ainakin TP-Seinäjoen paidassa Veikkausliigaakin pelanneet ja SJK väelle varsin tutut Asko Ristimäki ja Arto Jallu Jalasvaara nähdään mukana AaPee Allstarsissa.

Ottelun tuomareina toimii legendaarinen Juha Putte Nykänen, avustavina Juha Kallionpää sekä Pauli Hietamäki.


SJK valmentaja Chris Cleaver tekee paluun kentille lauantaina AaPee Allstarsin paidassa