123 456 7890

SJK Akatemia hävisi Helsingin PK-35:lle vieraissa Ykkösen ottelussa. PK-35 sai yhden neliminuuttisen aikana iskettyä kahdesti ja piti taukojohdon pelin loppuun saakka. SJK Akatemia pelaa seuraavan kerran jo ensi maanantaina 11.7., ja silloin OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi Mikkelin Palloilijat. Ottelu alkaa klo 18:30 liput peliin myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

PK-35 – SJK Akatemia 2-0 (2-0)
1-0 27 min Hussein Mohamed
2-0 31 min Hussein Mohamed

Kaikki jutun kuvat Kalevi Hämäläinen. Luvaton käyttö kielletty.

SJK Akatemia hallitsi pelin ensimmäisiä minuutteja, sai luotua heti hyvän maalipaikankin, kun pallo pelattiin PK-35:n boksiin, mutta veto ei tällä kertaa onnistunut. Sen jälkeen kotijoukkue otti pelin haltuunsa, ja rankaisi keskialueen pallonmenetyksistä vaarallisilla hyökkäyksillä.

PK-35 meni johtoon 27. peliminuutilla, kun Hussein Mohamed sai pallon boksiin, sen oikealle kulmalle. Tilaa oli liikaa ja Mohamed upotti pallon etualakulmaan. Sama mies oli asialla vain reilu kolme minuuttia myöhemmin. Pallo tuli ensin boksiin oikealta, ja ensimmäinen yritys maalin edestä kilpistyi SJK Akatemian puolustajiin. Pallo jäi kuitenkin elämään, ja Mohamed tykitti sen ruuhkasta maalin kattoon.

Jonathan Muzinga sai vielä puoliajan loppuun erinomaisen tilanteen kavennukseen, kun pallo pelattiin vasemman laidan kautta keskityksenä boksiin. Muzingan pusku meni hieman takatolpan väärältä puolen ohi.

Toisella puoliajalla SJK Akatemia sai hyvän paikan reilun tunnin pelin jälkeen, kun Oliver Günes pelasi hyvällä syötöllä Oskar Pihlajan vetopaikaan. Pihlajan veto kiersi hyvin kohti takakulmaa, mutta meni kuitenkin ohi.

SJK Akatemia pystyi painostamaan kotijoukkuetta toisella jaksolla, mutta silti PK-35 sai paremmat paikat, ja ne useimmiten tuli tilanteiden vaihdosta. Ja kun SJK Akatemia ei maalinteossa onnistunut, otti PK-35 itselleen tärkeän voiton.

Harmittava tulos, ja olen jälleen pettynyt ensimmäisen puoliajan esitykseen. Toisella puoliajalla yritimme, mutta PK-35:lla oli johtoasema ja he pitivät siitä kiinni. Meillä on edessä paljon tehtävää, mutta tiedän, että olemme vahva joukkue. Meillä on nyt vain heikko jakso menossa, ja meidän pitää tehdä enemmän töitä, että palaamme takaisin. Kun pidämme yhtä, ja teemme töitä yhdessä, niin tiedän että pääsemme tämän jakson yli, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV (46’ Saku Kankaanpää MV), Kaarlo Rintamäki, Valtteri Olsbo, Berat Akdogan, Noa Lehtonen, Sami Sipola, Jude Arthur (57’ Mikael Anttila), Tuukka Pahkala (57’ Denis Cukici), Oliver Günes, Oskar Pihlaja (79’ Adam Mekki), Jonathan Muzinga.