123 456 7890

Ensimmäinen
Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa huomenna kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan vaasalaisen VIFK:n.

Kerhon käskyttäjä Esa Haanpää lupaa kentälle taistelevan kotijoukkueen, joka on viime aikoina harjoituksissa keskittynyt tiukkaan puolustuspelaamiseen.

“Meidän on tarkoitus pitää puolustuspelimme tiiviinä, mutta aggressiivisena. Pystysyötöt meidän päähämme näin ollen on tarkoitus ottaa pois. Pallonriiston jälkeistä terävyyttä hyökkäyspeliin on myös painotettu treeneissä.”, toteaa ensimmäistä kauttaan Kerhon päävalmentajana toimiva Esa Haanpää huomisen matsin teemoista.

Kerhon pelaajat eivät myöskään ole säästyneet kuume- ja flunssaepidemialta, mikä osaltaan vaikuttaa huomiseen peluutukseen. Varmuudella sivussa ovat Jani Asuintupa (kuume), Jukka-Pekka Salminen (työesteet) ja Johannes Saranpää (polvi tähystetty). Marko Hutun pelaaminen on myös epävarmaa pienen loukkaantumisen takia.

“Meillä on iso rinki ja tulen antamaan varmasti näyttöpaikkoja jokaiselle pelaajalle, myös niille , joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta. Hiihtolomien jälkeen on tarkoitus tiivistää porukkaa, joten sitä ennen ketään ei ole suljettu tästä porukasta vielä pois. Kaipaan rentoja, mutta rohkeita ratkaisuja huomenna joka äijältä!”, sanoo Eski odottavaisena huomista.

SJK:lla on huomenna käytössään miltei kaksi kentällistä pelimiehiä, joten vauhtia ei varmasti tule puuttumaan, sillä tuoreita jalkoja riittää. Eski kertoo kuitenkin, että: “Tärkeintä huomisessa pelissä on nähdä mikä joukkueemme kunto on tällä hetkellä verrattuna esimerkiksi yhteen kauden ennakkosuosikeista. Tuloksella ei ole tietysti tässä vaiheessa mitään merkitystä, sillä pisteitä ei ole jaossa.”

Maalivahtivastuun VIFK-matsissa ottaa Aki Lyyski, mutta juuri Kerhon kanssa sopimuksen tehnyt Petri Välimäki tulee saamaan myös peliaikaa tolppien välissä.

Ottelu alkaa huomenna lauantaina klo. 16.00 Wallsport Areenalla.