123 456 7890

SJK kohtasi lauantaina suljettujen ovien takana pelatussa harjoitusottelussa FC Hakan. Ottelu oli SJK:lle talven ja kauden 2021 ensimmäinen. FC Hakalle talven toinen. Ottelu pelattiin 3 x 30 min pituisena, ja vaihtoja nähtiin paljon. Välillä vaihtui myös ryhmitykset ja pelipaikat, kun molemmat joukkueet kokeilivat erilaisia asioita ottelun aikana. Perinteiseen tapaan, ensimmäinen ottelu ei miksikään klassikoksi muodostunut. SJK:n uusi pelaajavahvistus Hope Akpan sai myös punaisen kortin heti ottelun alkuhetkilla ja Ville Tikkanen jouduttiin vaihtamaan kentältä loukkaantumisen vuoksi.

Haka meni ottelussa johtoon ja SJK tasoitti toisella puolituntisella, kun Joonas Lepistö pääsi boksissa nokikkain Haka-maalivahdin kanssa. Haka pääsi vielä iskemään pelin viimeisellä puolituntisella toisen osuman ja voitti ottelun 1-2 tuloksella.

SJK:lta puuttui pelistä vielä useita pelaajia, kuten Emmanuel Ledesma, Ariel Tuco Ngueukam ja Nikko Boxall, jotka eivät ole vielä maassa tai odottelevat koronakaranteenissa pääsyä mukaan harjoituksiin. Myös armeijassa on edustuksen pelaajista Jeremiah Streng, Daniel Håkans ja Joonas Sundman. Robin Sid katseli ottelua vielä katsomosta. Kaikkiaan kentällä kävi SJK:lta 21 pelaajaa ja erityisesti nuoriso-osasto esiintyi edukseen.

SJK:n seuraavaa harjoitusottelu pelataan ensi lauantaina, kun SJK matkustaa Tampereelle, Ilveksen vieraaksi. Otteluun ei pääse koronarajoituksien vuoksi katsojia, mutta todennäköisesti Aamulehti tulee lähettämään ottelun livestreamilta. Suomen cupin karsinnat alkavat helmikuussa ja SJK:n kausikortit kaudelle 2021 ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.

SJK – FC Haka 1-2 (0-1, 1-0, 0-1)
0-1 Mohamed Hussein
1-1 Joonas Lepistö
1-2 Oiva Laaksonen

SJK:lta pelissä pelasi:
Maalivahdit, Jesse Öst, Walter Viitala ja William Rosenlöf.
Kenttäpelaajat: Matias Vainionpää, Tero Mäntylä, Niko Markkula, Murilo, Ville Tikkanen, Valtteri Olsbo, Kaarlo Rintamäki, Mehmet Hetemaj, Hope Akpan, Jude Arthur, Denys Oliinyk, Serge Atakayi, Nooa Laine, Oliver Günes, Robbie Malolo, Georg Westerlund, Jake Jervis ja Joonas Lepistö.

Videohaastattelut pelin jälkeen: