123 456 7890

SJK pelaa historiansa ensimmäisen UEFA Champions League -karsintaottelun, kun se kohtaa toisen kierroksen 1.osassa BATE Borisovin. Ottelu pelataan Valko-Venäjällä Borisov Arenalla ja se alkaa klo 21.00. Seinäjoella ottelu näkyy suorana ravintola FC Casa Granden terassin isolta skriiniltä, sekä keskustan Carlsberg Sports Barissa.

Toinen osa pelataan Seinäjoella OmaSp Stadionilla, tiistaina 19.7. klo 20.00. Kaksiosaisen otteluparin voittaja ratkeaa yhteistuloksella. Voittaja etenee karsintojen kolmannelle kierrokselle, jonka vastustaja arvotaan perjantaina 15.7. UEFA:n päämajassa Sveitsin Nyonissa.

Tiukka ottelupari tulee ja tiedämme että meidän täytyy onnistua joka osa-alueella erittäin hyvin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

On hyvä että pääsemme aloittamaan vieraissa. Saamme siten ratkaisun omalle kotikentällemme. Ja on erittäin tärkeää että saamme täällä sellaisen tuloksen, että voimme voittaa tämän otteluparin sitten myöhemmin kotona, jatkaa Valakari.

Kaikki SJK pelaajat ovat tällä hetkellä pelikunnossa ja mukana Valko-Venäjällä on kaikki sopimuspelaajat, lukuunottamatta nuoria pelaajia Aleksis Lehtonen, Arttu Aromaa ja Emil Lidman. Joukkue on motivoitunut ja valmis antamaan parhaan mahdollisen esityksensä tiistaina.

Ensimmäinen tiukka ottelu ja vastassa hyvä vastustaja vieraskentällä. Teemme täällä kaikkemme, että sitten toisessa osassa kotikentällä, olisi mahdollisuudet meidän puolellamme, sanoo SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu.

SJK pelasi jo talvella useita kansainvälisiä harjoitusotteluita ja kohtasi monenlaisia vastustajia. Siten SJK on pyrkinyt valmistautumaan näihin otteluihin. Joukkue matkusti myös Valko-Venäjälle jo hyvissä ajoin lauantaina ja se on päässyt valmistautumaan tärkeään otteluun hyvissä olosuhteissa. Paikanpäälle lennettiin charterlennolla suoraan Seinäjoen lentoasemalta ja joukkue asuu Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä. Minskissä joukkueella on käytössään oma harjoituskenttä.

Jokainen peli on erilainen ja jokaisen vastustajan pelikulttuuri on erilainen. Mutta meidän taustajoukot ovat tutkineet vastustajan hyvin, katsoneet videot, analysoineet pelit sekä valmistaneet meidät tähän otteluun. Kuva vastustajasta on erittäin selkeä, arvioi Aksalu.

Ensimmäinen kosketus tulevan ottelun areenaan saadaan maanantai-iltana, kun SJK pääsee harjoittelemaan Borisov Arenalla. SJK:n somekanavat, Facebook ja Twitter, seuraavat SJK:n reissua matkan ajan ja paikanpäälle on matkustanut myös SJK tukijoita ja kannattajia.

Vastustajajoukkue BATE Borisovin esittelyn pääsee lukemaan SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä.

SJK:n kotiottelun ennakkoliput ovat tehneet hyvin kauppaansa ja pelistä odotetaan loppuunmyytyä. Ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa OmaSp Stadionilla.