123 456 7890

Ennätyksiä uusiksi
SJK Reservit – FC Kuffen 14-2 (6-2)
26 min 1-0 Joonas Kuivalainen
28 min 2-0 Ville Pakkala
29 min 3-0 Ville Pakkala
34 min 4-0 Saku Koskinen
38 min 4-1 Mats Granholm (rp)
41 min 5-1 Petri Huttu (rp)
43 min 5-2 Heino Pusa
45 min 6-2 Ville Pakkala
47 min 7-2 Petri Huttu (rp)
50 min 8-2 Joonas Kuivalainen
58 min 9-2 Joonas Kuivalainen
74 min 10-2 Jesse Hautala
78 min 11-2 Ville Pakkala
81 min 12-2 Ville Pakkala
83 min 13-2 Jesse Hautala
87 min 14-2 Jesse Hautala

SJK Reservien vastuuvalmentaja, Jari Kujala, joutuu ainakin yhdeltä osin miettimään tavoiteasettelua uusiksi. Koivulahdesta saapuneet vieraat nimittäin pilasivat kahdella ensimmäisen puoliajan maalillaan kymmenen päästetyn osuman saldon.

No, ehkei se sitten lopulta niin järin kauheasti vaivaa kotijoukkueen pistettyä ennätykset uusiksi takomalla pallon vastaavasti 14 kertaa vieraiden verkkoon.

Koskaan aikaisemmin ainutkaan Kerhon joukkue (ASM, edustus tai reservit) ole takonut yhtä monta osumaa yhdessä ottelussa. Koskaan aiemmin ei voittomarginaali ole liioin ollut 12 maalia. Eikä ole tainnut koskaan kukaan tulittaa viittä maaliakaan yhdessä ottelussa, kuten Ville Pakkala tänään teki.

Missään nimessä koskaan aiemmin ei ole nähty kolmea hattutemppua samassa ottelussa Kerhon kolmen pelaajan viimeistelemänä, eli on sekin jonkinasteinen ennätys.

Vaikka nyt yksi tavoite murenikin, kaksi muuta Kujalan asettamaa tavoitetta ovat elossa ja voivat olosuhteisiin nähden hyvin. Kaikkien 20 ottelun voittaminen on edelleen mahdollista samoin kuin 100 maalin viimeistely, sillä nyt osumia on kasassa 79, eli 5,2 ottelua kohti.

Isäntien ilotulituksen alkamiseen meni lähes puoli tuntia, mutta kun jyvä saatiin kohdalleen, tuho oli tyrmäävää.

Ville Pakkala viimeisteli osumista viisi, Joonas Kuivalainen ja Jesse Hautala kumpikin kolme Petri Hutun pistettyä pallon kahdesti pilkulta sisään. Yhden maalin viimeisteli Saku Koskinen.

Sekä Pakkala, että Kuivalainen ovat nyt maalanneet 16 kertaa kuluvalla kaudella, eli maalin per matsi. Oikeastaan ainoat hiukan useammin kokoonpanossa olleet pelaajat, joille ei toistaiseksi ole maalia kirjattu, ovat Vesa Kivimäki ja maalivahti Atte Tervasmäki, mutta saumoja on molemmilla, sillä pelejä on vielä viisi jäljellä.

Johannes Saranpää neppaili ja kikkaili kavereille paikkoja ihan urakalla. “Jossun” tarjoilusta syntyi ainakin neljä maalia, mikäli laskut millään tavalla pitivät paikkaansa. Jesse Hautala ehti syöttää kaksi Pakkalan osumaa tultuaan vaihdosta kehiin noin tunnin pelin jälkeen. Ei siis huono saldo, 3+2, puolessa tunnissa.

Eroa kakkosena olevaan Ponnistukseen on nyt 17 pistettä, mutta lapualaisilla on ottelu vähemmän pelattavana. Silti nousu Kolmoseen on jo melkoisen lähellä noin diplomaattisesti ilmaistuna.

On melko turhaa ottaa kantaa vastustajan tasoon. Sitä ei ollut. Vaikka FC Kuffen roikkuukin vielä hämähäkinseitin ohuesti putoamisviivan yläpuolella yhden pisteen erolla jumbona olevaan ABC:hen, on joukkueella kaksi ottelua enemmän pelattuna.

Ressut viettävät nyt maaottelutaukoa tai jotakin vastaavaa, sillä seuraava koitos on vasta 19. elokuuta Närpiössä.

SJK REservit: Tomi Peltokangas (61. Atte Tervasmäki), Sami Metsänranta (61. Mikko Hakanen), Petri Niemi (46. Samuli Mäenpää), Vesa Kivimäki (61. Herman Mäenalanen), Jaakko Vähäpesola (61. Jesse Hautala), Joonas Kuivalainen, Johannes Saranpää, Petri Huttu, Saku Koskinen, Juho Pajula (56. Olli Rintamäki), Ville Pakkala