123 456 7890
Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa Baltic Cupia Virossa juhannusviikolla. Päävalmentaja Jarkko Wiss on nimennyt joukkueen turnaukseen ja mukana on SJK:n 17-vuotias keskikenttäpelaaja Emil Lidman.

Lidman on poikien maajoukkueessa tuttu näky ja hän on tällä hetkellä hyvässä vireessä Kakkosen Pohjoislohkossa. Kerho 07 Akatemian paidassa hän on tehnyt jo neljä maalia.

Emil Lidman on Kerho 07 Akatemian kantavia voimia.

Täydennyksiä joukkueeseen vielä tulossa

Baltic Cup on tärkeä osa valmistautumista syksyllä alkaviin EM-karsintoihin ja Wissin mukaan suurimpien kokeilujen aika alkaa olla nyt takanapäin, vaikka aivan tämän hetken ykkösnyrkillään Suomi ei Viroon matkaakaan.

Joukkueessa ei ole mitään suuria yllätyksiä, pikku hiljaa ryhmä alkaa vakiintua. Näyttäisi siltä että Veikkausliigaseuroistakin olemme saamassa aika hyvin pelaajia mukaan. Toki muutama pelaaja pelaa Euroopassa akatemioissa ja siellä on samaan aikaan loma ja sitä haluamme näiden pelaajien osalta kunnioittaa, Wiss kertoo Palloliiton nettisivuilla.

Muutamaa pelaajaa tarkkailemme vielä ja ainakin pari lisäystä joukkueeseen tehdään kesäkuun puolella. Lisäksi itse turnauksen aikana pelaajaliikennettä miehistössä on todennäköisesti jonkin verran.

Baltic Cup on jo perinteiseen tapaan tärkeä turnaus paitsi itse otteluiden osalta, myös valmistavana tapahtumana nimenomaan tiivistahtisiin turnauksiin.

Edessä on kolme peliä todella tiiviillä aikataululla, kun pelataan maanantaina, tiistaina ja torstaina. Tämän takia lähdemme turnaukseen suhteellisen laajalla ryhmällä, Wiss toteaa.

Toki turnauksessa pelataan myös naapurimaiden kesken tosissaan sen voitosta ja Wiss uskoo viime vuosilta tuttujen tiukkojen otteluiden toistuvan myös tällä kertaa.

Tasaista varmasti tulee olemaan. Joukkueet näkivät toisensa Granatkin-turnauksessa ja tuntevat melkoisen hyvin. Baltic Cupissa ei perinteisesti ole mitään maalijuhlia nähty, vaan pelattu tuloshakuista taistelujalkapalloa ja sellaista on varmaan tiedossa nytkin.

Suomen ottelut:

Ma 15.6. klo 14:00 Latvia – Suomi Tehvandi Stadium

Ti 16.6. klo 18:00 Suomi – Viro V�ru Stadium

To 18.6. klo 14:00 Liettua – Suomi V�ru Stadium

Joukkue Viroon:

Maalivahdit

Tomi Mikkelsson HJK

Markus Uusitalo VPS

Puolustajat

Joachim Böckerman HJK

Aapo Halme HJK

Akseli Kalermo (ei seuraa)

Thomas Mäkinen IFK Mariehamn

Roni Peiponen HJK

Leo Väisänen HJK

Keskikenttäpelaajat

Lauri Ala-Myllymäki Ilves

Kaan Kairinen FC Inter

Aatu Laatikainen KuPS

Emil Lidman SJK

Lucas Lingman HJK

Obed Malolo HJK

Niilo Mäenpää FC Haka

Hyökkääjät

Oskari Jakonen TPS

Justus Kauppinen FC Kuusysi

Aleksis Lehtonen JJK

Samuel Haglund HJK

Joukkueenjohto

Jarkko Wiss päävalmentaja

Matti Kuitunen valmentaja

Mikko Kaven maalivahtivalmentaja / joukkueenjohtaja

Lauri Hakanen fysioterapeutti