123 456 7890

SJK U19 joukkueen hyökkääjä Elias Ahde kutsuttiin Suomen U18 maajoukkueeseen, joka osallistuu Latviassa 3.-6.3. pelattavaan Federation Cup -turnaukseen.

Lisäksi SJK U19 joukkueen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Tuomas Lähdesmäki on mukana täydennys- / varasijalla. Joukkuetta täydennetään kahdella pelaajalla 24.2. mennessä.

Elias Ahde onkin ollut melkoisessa vireessä palattuaan tositoimiin loukkaantumisensa jälkeen. Hän on iskenyt kolmessa pelaamassaan SM-karsintasarjan ottelussa jo kuusi maalia.

Myös Tuomas Lähdesmäki on ollut huippukunnossa talven aikana. Hän on ollut järjestelemässä suurinta osaa SJK U19 joukkueen maaleista ja vastasi myös maalinteosta Ahteen ollessa sivussa.

Koko SJK väki onnittelee Elias Ahdetta maajoukkuepaikasta ja pitää peukkuja ylhäällä myös Tuomas Lähdesmäen paikan puolesta.

Suomi pelaa neljän maan Fedarations Cup -turnauksen avausottelussa isäntäjoukkue Latviaa vastaan ja ottelutuloksen perusteella 6.3. pelataan joko finaalissa tai pronssiottelussa. Turnaus pelataan Riikan Skonto Hallissa.

Joukkuetta valmentaa Jarkko Wiss ja mukana valmennusjohdossa on myös SJK:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

Suomen U18 joukkue Riikaan: