123 456 7890

SJK:n hyökkääjä Elias Ahde, siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösen kärkikamppailussa olevan KPV:n riveihin. KPV on Ykkösessä kolmantena, vain pisteen päässä sarjaa johtavasta TPS:sta, tasapisteissä toisena olevan FC Hongan kanssa. Joukkueen tavoitteena on nousta Veikkausliigaan kaudelle 2018. Joukkueen päävalmentajana toimii kokenut Jarmo Korhonen.

Suomen U21-maajoukkuerinkiin kuuluva Ahde teki Veikkausliigadebyyttinsä tällä kaudella SJK:n paidassa FC Lahtea vastaan huhtikuussa. Sen jälkeen hän oli parin kuukauden ajan lainalla Veikkausliigan JJK:ssa, missä syntyi uran ensimmäinen Veikkausliigamaali HJK:n verkkoon. JJK:ssa hän pelasi kuusi ottelua. Laina loppui kesäkuun alussa ja sen jälkeen Ahde pelasi jälleen SJK:ssa. Kaikkiaan hän on pelannut 13 ottelua Veikkausliigassa ja tehnyt niissä kaksi maalia sekä antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Talvella hän pelasi SJK:n mukana Suomen Cupissa kuudessa ottelussa ja teki niissä neljä maalia. Sopimus SJK:n kanssa kestää aina kauden 2019 loppuun.

SJK ja KPV ovat tehneet yhteistyötä jo monesti aiemminkin ja KPV:n riveissä pelaa SJK:ssa vaikuttaneita pelaajia – puolustaja Timo Rauhala ja KPV:n kapteeninakin toimiva keskikenttäpelaaja Aki Sipilä. KPV:ssa Ahde saa ison roolin hyökkäyksessä ja SJK toivookin Ahteelle maalirikasta loppukautta. KPV saa hänestä taatusti kovan vahvistuksen nousutaisteluun.