123 456 7890

SJK on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen senegalilaislähtöisen keskuspuolustaja El-Hadji Gana Kanen kanssa. 20-vuotias, entinen Espanjan RCD Mallorcan akatemiapelaaja, oli SJK:n testissä parin viikon ajan, pelasi kolmessa Liigacup-ottelussa ja vakuutti joukkueenjohdon kyvyistään. Sopimuksessa on myös optiot tulevista vuosista.

Olen erittäin iloinen tehtyäni tämän sopimuksen. Olen vielä nuori pelaaja ja haluan kehittyä edelleen. Mielestäni tämä on siihen paras paikka, kommentoi El-Hadji Kane sopimustaan.

Ensi kaudelle meillä on vain yksi tavoite, sillä olemme jo mestarijoukkue, haluamme voittaa mestaruuden uudelleen, vastaa Kane tavoitteista kysyttäessä.

Kane on pallollinen toppari, joka pystyy avaamaan peliä. Puolustussuuntaan erittäin urheilullinen pelaaja ja hän lukee molempiin suuntiin hyvin peliä. Kuitenkin vielä pelaajana tietyllä tavalla kokematon, mutta erittäin kehityskelpoinen pelaaja, luonnehtii SJK:n päävalmentaja Simo Valakari pelaajaa.

Kane saapui takaisin Seinäjoelle maanantaina ja liittyy harjoitusvahvuuteen samantien. Hän on mukana, kun SJK kohtaa ensi lauantaina Liigacupin viimeisessä lohkovaiheen ottelussa RoPS:n. Ottelu pelataan klo 15.00 Oulun Heinäpään hallissa.

Kane on jo pelannut SJK paidassa Liigacupia tällä kaudella.

El-Hadji Gana Kane

Huhtikuussa 1995 Senegalin Dakarissa syntynyt El-Hadji Gana Kane, on 189-senttinen keskuspuolustaja. Hän on pelannut myös keskikentän pohjalla ja oikealla laidalla, mutta tutuin pelipaikka on puolustuksen keskellä.

Hän siirtyi jo seitsemänvuotiaana kotimaastaan Espanjan RCD Mallorcan nuorisoakatemiaan ja siellä hän on pelannut noin 13 vuoden ajan. Hän on käynyt lainalla miesten sarjojen joukkueissa ja pelasi kuluvalla kaudella Tercera Divisionissa Ferriolensen joukkueessa, Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Pelejä on tällä kaudella tullut tilille 19 ja niissä on syntynyt topparille kiitettävät kuusi maalia. SJK-paitaan hän siirtyy vapailla papereilla.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2016 ja siinä on optiot tulevista vuosista.