123 456 7890

Ekaa kertaa vieraissa
SJK Reservit matkustaa ekaa kertaa vieraskentälle keskiviikkona. Silloin vastaan asettuu vaasalainen Suvilahden Sisu Young Boys, joka kannattaa todellakin ottaa ihan vakavissaan.

Vaikka joukkue hävisikin kauden ensimmäisen ottelunsa vieraissa Korsnäs FF/Petalax IK:lle 4-1, on se sen jälkeen murjonut ennakkosuosikkeihin kuuluvan Lapuan Ponnistuksen 3-0 ja Kaskö IK:n vieraissa 4-1.

Aivan erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota Mika Paasoon, jonka saldo kolmessa ekassa pelissä on jo viisi maalia. Paaso johtaakin sarjan maalintekijätilastoa, jossa jaetulla toisella sijalla ovat SJK Reservien Joonas Kuivalainen, Ville Pakkala ja Olli Rintamäki, joilla on kaikilla tilillään kolme maalia.

Ressut johtavat siis sarjaa pelattuaan kolme voitollista kotiottelua. Ensin kaatui sarjakakkosena oleva Sisu-Pallo 3-2, sitten vaasalainen ABC 4-1 ja viimeksi toinen vaasalainen Kungliga Wasa CF 6-1.

Suurin osa Nelosen joukkueista on nyt pelannut kolme ottelua. Tosin SJK Reservien lisäksi ainoana ilman tappioita oleva KoFF/PeIK on otellut vasta kahdesti voittaen molemmat pelinsä.

Matsi pelataan keskiviikkona Silmukkatien nurmella, joka on ainakin valmentaja Jari Kujalalle tuttu kenttä, sillä hänen toimiessaan VPS:n liigajoukkueen maalivahtivalmentajana joukkue treenasi siellä.

Matsi alkaa klo 19.00.