123 456 7890

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa ja Värimiehet Oy SJK:n pääyhteistyökumppaneiksi

Seinäjoen Jalkapallokerho on jatkanut yhteistyösopimusta Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kanssa. Lisäksi uutena pääyhteistyökumppanina mukaan liittyy Värimiehet Oy.

S-ryhmään kuuluva Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on yli 71 000 asiakasomistajan omistama alueellinen vähittäiskaupan monialayritys. Heidän toimialaansa on markettikauppa, liikennemyymälät, matkailu- ja ravintolatoiminta, sekä maatalous- ja rautakauppa. Heillä on yli 80 toimipistettä, jotka työllistävät yli 1300 eteläpohjalaista.

Värimiehet on vuonna 1988 perustettu maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä, jolla on toimipisteet Seinäjoella ja Vaasassa. Laajasta varastosta löytyy materiaalit niin kodin, julkistilojen kuin tuotantotilojenkin pintojen viimeistelyyn tai uudistamiseen. Oli kohde sitten suuri tai pieni, tarpeena kaikki pintamateriaalit, 60 rullaa tapettia tai vain muutama laatta ja pätkä listaa, löytyy ammattitaitoinen ratkaisu Värimiehiltä.

Molemmat pääyhteistyökumpanit tulevat näkymään SJK:n ottelutapahtumissa ja he tulevat tarjoamaan etuja myös SJK katsojille. Eepeen toimipisteisiin, kuten Prisma Hyllykallio, ABC Seinäjoki, Bar Wilson ja Coffee House, tulee muun muassa lippuja ennakkomyyntiin ja Värimiehet järjestävät tapahtumia ottelujen yhteydessä.

SJK on ylpeä saadessaan kaksi merkittävää pohjalaista yritystä mukaan tukijoikseen.