123 456 7890

Dunne: Parannettavaa jäi paljon
Seinäjoen Jalkapallokerhon kotidebyytti jätti paljon parantamisen varaa tuleviin otteluihin. VPS-junioreita vastaan pelattu 1-1 -tasapeli ei tyydyttänyt oikein ketään, ei ainakaan päävalmentaja Thomas Dunnea.

“Ensimmäinen puoliaika siinä pelissä oli meiltä huono. Kokonaisuutenakin peli kalpeni selvästi GBK-ottelun rinnalla. Toisella puoliajalla me saimme pelistä paremmin kiinni, mutta parannettavaa jäi silti”, pohti Dunne ottelua.

“Pelialusta on niin liukas, että se aiheuttaa kaikille ongelmia. Se on luonnollisesti sitä molemmille joukkueille. Toisella puoliajalla Tommi Haanpää ja Anssi Syrjämäki toivat nopeutta laidoille ja se avasi meille enemmän paikkoja. Hehän sen maalinkin järjestivät”, jatkoi Dunne.

Nuoren Tero Mäntylän lähteminen Portsmouthiin pisti myös SJK:n valmentajan hieman mietteliääksi, sillä vasta 16-vuotias Tero ehti pelata kaikissa kolmessa SJK:n pelissä ja olisi varmuudella ollut yksi avainpelaajista alkavalla kaudella, ellei siirto Englantiin olisi toteutunut.

“On aivan varma asia, että tulemme kaipaamaan häntä. Se on kuitenkin loistava juttu pelaajan kannalta, että hän sai tällaisen mahdollisuuden. Uskon ja toivon, että hän tulee menestymään ammattilaisurallaan. Meidän kohdallamme se tarkoittaa kuitenkin sitä, että tarvitsemme edelleen pelaajia. Haussa on ainakin 1-2 pelaajaa ennen kauden alkua. Missään nimessä meillä ei ole mitään paniikkia ja voimme rauhassa tutkia vaihtoehtoja”, lisäsi Dunne.

VPS-juniorit oli mielenkiintoinen tuttavuus, joka pisti SJK:n tiukkaan testiin.

“He pelasivat erittäin aggressiivisesti ja olen todella tyytyväinen tähän harjoitustapahtumana. Sitähän nämä ottelut tähän aikaan vuotta joka tapauksessa edelleen ovat. Me olemme treenanneet varsin kovaa ja menemme samaa tahtia aina kohti kuun loppua. Kun olemme pelanneet ensimmäisen kerran FC Kiistoa vastaan, pidämme hiukan huilia ja sen jälkeen lähdemme muokkaamaan sitä kokoonpanoa, joka tulee olemaan sarjassa meidän tärkein nippumme”, valotti Dunne tulevaisuuden visioita.

Sunnuntaina SJK kohtaa kotihallissaan toisen sarjanousija, Terjärv US:n.op”