123 456 7890

Dunne näki hyviä juttuja
Seinäjoen Jalkapallokerhon tasapeli FC Kiiston vieraana Mustasaaren Sepänkylässä sijaitsevalla Botniahallin tekonurmella sai joukkueen päävalmentajan, Thomas Dunnen, tyytyväiseksi tietyistä asioista. Kauden kymmenes harjoitusottelu päättyi tosin tasapeliin, mutta tulosta tärkeämpää oli tekeminen kentällä.

“Kentällä oli vain yksi joukkue, joka oikeasti yritti pelata jalkapalloa. FC Kiisto ei sitä tehnyt, vaan haki ratkaisuja pelkillä pitkillä palloilla ja pyrki iskemään erikoistilanteista. Olen pettynyt siihen, koska uskoin valmentajanvaihdoksen muuttavan heidänkin peliään jalkpalloilullisempaan suuntaan”, totesi Dunne.

“Me pelasimme taas ajoittain oikein hyvää peliä. Olin jälleen tyytyväinen ensimmäisiin 60-70 minuuttiin. Me pystymme edelleen parantamaan ja tulemme myös parantamaan peliämme mitä lähemmäksi kauden alku tulee. Viimeiset 20 minuuttia eivät olleet tälläkään kertaa sitä mitä olisin halunnut, mutta tässä on vielä aikaa”, jatkoi Dunne.

Dunnea jäi kaivelemaan vaatimattomasti tuominneen Jari Kaikuahon esitys ja erityisesti puhaltamatta jäänyt rankkari. Dunne oli aiheestakin pettynyt tilanteeseen, kuten moni muukin. Kaikki paikallaolijat näkivät törkeän virheen.

“Se oli niin selvä tilanne kuin tilanne voi selvä olla. Ei siinä ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin heittää heidän topparinsa suihkuun ja antaa rankkari. Täysin käsittämätön tuomio”, puhisi Dunne kiukkuisena tilanteesta.

Vaikka Kerho pelasi ilman kolme sivussa ollutta hyökkääjää, oli Dunne erittäin tyytyväinen kärjessä pelanneen ja maalin tehneen nuoren Tommi Haanpään esitykseen. Myös keskikentällä raatanut kippari Jukka-Pekka Salminen sai kiitosta laitapakkien tapaan.

“Meillä on nyt neljä viikkoa aikaa hioa kuntoa ja hankkiutua sellaiseen lopulliseen iskuun, mitä sarja vaatii. Uskon, että homma toimii hyvin”, tiivisti Dunne tunnelmat.

Seuraavaksi SJK kohtaa pietarsaarelaisen JBK:n lauantaina Tellushallissa. Tosin Seinäjoen tekonurmikin on sulanut parin viime päivän aikana vauhdilla ja joukkueessa elätellään toiveita siitä, että sinne päästäisiin jo ensi viikolla. Vielä huomenna ja torstaina on kuitenkin edessä treenimatkat Norrvallaan.op”