123 456 7890

Dunne: Nähtiin mitä on tehtävä
Vaikka Seinäjoen Jalkapallokerhon ensiesiintyminen tuloksellisesti muistutti lähinnä Titanicin törmäämistä siihen kuuluisaan jäävuoreen, ei joukkueen valmennusjohto ollut ihan vielä eroamaan, tai pukeutumaan säkkiin, saati sitten asettumaan kiskoille.

“KPV oli ottelussa selvästi parempi joukkue, ei siinä ole mitään selittämistä. He liikuttivat palloa loistavasti ja liikkuivat itse erinomaisesti. Ei meidän tarvitse tästä tuloksesta erityisen huolissamme olla. Sitä paitsi KPV teki hyviä maaleja. Ne olivat tekomaaleja, eivätkä mitään roskaosumia”, SJK:n päävalmentaja, Thomas Dunne pohdiskeli ottelun jälkeen näkemäänsä.

Harvoin näkee niin valmista peliä tammikuussa kuin mitä kokkolalaiset esittivät lauantai-iltapäivän ratoksi kotiareenallaan. Aina voi miettiä, oliko SJK todella niin huono, vai KPV noin hyvä. Ottelun nähneenä voi sanoa, että ainakin KPV oli hyvä. Tuollaisella toiminnalla joukkue on tulevalla kaudella ehdottomasti Ykkösen eliittiä.

“Emme ole erityisesti vielä kiinnittäneet huomiota pelillisiin asioihin ja se varmasti näkyi. Lähinnä me haluamme tässä vaiheessa saada joukkueen hyvään fyysiseen kuntoon. Siihen on vielä osalla pelaajista matkaa aika lailla, kuten nyt nähtiin. Osa pelaajista esiintyi edukseen, mutta vastaavasti toiset näyttivät, että työsarkaa heidän kohdallaan on paljon. En lähde nimeämään ketään tässä vaiheessa, koska siihen ei ole vielä syytä”, jatkoi Dunne.

SJK:n ryhmä vaikuttaa kyllä tasaiselta, ei siinä sinällään mitään. Silti joukkueeseen kaipaisi vielä jotakin lisää. Särkymävaraa pitää ainakin olla enemmän kuin TP-Seinäjoen B-junioreista haetut pelimiehet. Tommi Haanpään ja Jukka Aholan pelaaminen ottelussa on hyvää kokemusta tulevaisuutta varten, eikä kummankaan tarvinnut sen enempää hävetä tekemisiään.

“En muuten edes tajunnut, että he ovat vasta B-junnuja. “Juke” selvisi erittäin hyvin tontillaan. Se kertoo, että me todellakin tarvitsemme joukkueeseen edelleen pari-kolme pelaajaa lisää. Se jäi hiukan harmittamaan, että Mikko Kärki loukkasi nilkkansa niin aikaisessa vaiheessa. Toivomme, ettei kyse ole mistään vakavasta vammasta”, Dunne lisäsi.

Seuraavan kerran SJK pääsee kokeilemaan osaamistaan samalla areenalla jo perjantaina, jolloin reissataan GBK:n vieraaksi.op”