123 456 7890

Chileläinen keskikentän ja hyökkäyspään taituri Diego Rojas on tehnyt jatkosopimuksen SJK:n kanssa. 27-vuotias Rojas pelaa SJK:ssa siten myös kauden 2023 loppuun ja sopimuksessa on optio sen jälkeen tulevasta kaudesta. 

Kymppipaitaa SJK:ssa kantava Rojas liittyi SJK:n riveihin yhden vuoden sopimuksella viime talvena, ja käynnissä olevalla kaudella hän on pelannut yhteensä 24 kilpailullisessa ottelussa ja tehnyt niissä 6 maalia. Kausi jatkuu ylemmässä loppusarjassa ja ensimmäinen peli on ensi sunnuntaina HJK:n vieraana. Rojas on viihtynyt Seinäjoella ja SJK:ssa perheineen mainiosti. 

Olen erittäin onnellinen, että pääsimme sopimukseen SJK:n kanssa ja voin jatkaa täällä ainakin seuraavankin kauden. Perheeni ja minä olemme olleet todella onnellisia Seinäjoella. Olen myös erittäin kiitollinen siitä luottamuksesta sekä tuesta, mitä olen saanut seuralta ja sen kannattajilta, Diego Rojas sanoo. 

Nyt jatkamme yhdessä kovan työn tekemistä, jotta saavuttaisimme ne tavoitteet, jotka olemme itsellemme asettaneet joukkueen ja seuran kesken, Rojas jatkaa. 

SJK:ssa iloitaan Rojasin jatkosta, sillä hän on ollut yksi SJK:n loistavasti sujuneen loppukauden takuumiehiä. 

Olemme erittäin iloisia, että Diego jatkaa meidän seurassamme. Viime kuukausina hän on näyttänyt, että hänellä on kaikki edellytykset sekä ominaisuudet joiden varaan voimme rakentaa tämän seuran tulevaisuutta, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Hän on todella esimerkillinen ammattilainen, ja hän näytti sen vaikean alkukauden aikana. Diego teki silloin kovasti töitä, päästen yli haasteiden ja sopeutuen lopulta erinomaisesti uuteen maahan sekä uuteen kulttuuriin ja jalkapalloon täällä. Nyt hänestä on tullut erittäin tärkeä palanen meidän joukkuettamme. Ei vain kentällä, vaan myös sen ulkopuolella. Hän ja hänen perheensä on otettu täällä sekä ympäröivässä yhteisössämme avosylin vastaan, Gómez jatkaa kuvailua. 

Uskomme myös, että Diego on täällä täydellisessä ympäristössä oman itsensä kannalta: paikassa missä tehdään yhdessä lujasti töitä ja pelitapa sopii hänelle. Nyt 27-vuotiaana hän jatkaa edelleen kehittymistään pelaajana, ja hän on vasta saavuttamassa uransa parhaat vuodet. Siksikin olemme erittäin iloisia, että saamme olla jakamassa ne täällä hänen kanssaan, ja pääsemme nauttimaan jatkossakin hänen otteistaan kentällä, sanoo Gómez vielä lopuksi.

15.helmikuuta vuonna 1995 syntynyt Diego Rojas on Chilen menestyksekkäimpiin seuroihin kuuluvan Universidad Católican kasvatti ja pelannut useita kymmeniä pelejä heidän riveissään Chilen pääsarjoissa. Kokemusta on myös Etelä-Amerikan seurajoukkueiden maanosakilpailuissa. Rojas on edustanut urallaan Chilen poika- ja nuorisomaajoukkueita, sekä ollut mukana nuorten Etelä-Amerikan sekä MM-lopputurnauksessa.

SJK kohtaa Veikkausliigan mestaruussarjan avausottelussa HJK:n ensi sunnuntaina 18.9. klo 18:30. Ottelu pelataan Helsingin Bolt Arenalla ja se näkyy suorana Ruutu Urheilu-palvelusta. Samana päivänä SJK Akatemia pelaa oman kotiottelunsa OmaSp Stadionilla Gnistania vastaan klo 17:00 alkaen, ja tuon pelin jälkeen OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa on kaikille avoin kisakatsomo HJK–SJK-pelille. Kisakatsomossa nälkäisiä helpottaa siipibuffet. Myynnissä on lisäksi SJK-fanituotteita ja paikalla on tavattavissa myös SJK-pelaajia. Tervetuloa viettämään OmaSp Stadionille sunnuntai-iltaa SJK Akatemian ja SJK:n kisakatsomoon! 

Löydät kaikki SJK:n tulevat loppusarjan ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Liput kotiotteluihin myy Lippu.fi sekä Torikeskuksen SJK Store. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.