123 456 7890

SJK vietti SJK Family Night -kauden päätöstapahtumaa lauantaina. Tilaisuus pidettiin OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa ja paikalla oli noin 150 henkeä. SJK:n edustusjoukkueen ja pelaajien kumppaneiden lisäksi, mukana oli SJK Akatemian pelaajaryhmä taustoineen, seurajohto ja kannattajat.

Perinteeksi muodostuneen kauden päätösillan aikana, SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi piti puheen, jossa hän kiitteli seuran tukijoita ja kannattajia sekä oli ylpeä SJK-perheestä, jollainen seurasta on muodostunut. Edustujoukkueen kauteen ei luonnollisesti kukaan ole tyytyväinen, mutta Sarajärvi muistutti seuran menneen jälleen eteenpäin kokonaisuutena ja muilla rintamilla.

SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki ja urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman, pitivät omat puheensa sekä esittelivät yhdessä SJK Akatemian joukkueen taustaryhmineen ja kiittivät joukkuetta taustoineen upeasta kaudesta. Nuori SJK Akatemian ryhmä nousee Ykköseen kaudeksi 2020. Samalla he kiittivät myös KPV:n päävalmentajaksi jo kesällä siirtynyttä Jani Uotista, joka valmensi joukkuetta vielä kauden alussa. Puheen piti myös SJK Akatemian kapteeni Ville Pajula. Samalla kerrottiin, että pitkään seurassa mukana ollut SJK Akatemian joukkueenjohtaja Mika Palomäki ei jatka mukana enää Ykkösessä. Palomäki sai seurajohdon kiitokset tähän asti tehdystä työstä.

Kannattajaryhmä SJK Naiskatsomo, palkitsi omalla kannattajapalkinnollaan seuran jättävän Mihkel Aksalun, joka piti aiemmin tilaisuudessa myös oman kiitospuheensa seuralle. Ilta huipentui SJK:n kannattajaryhmä Kloppien valitsemaan kauden pelaajaäänestyksen julkistukseen. Tänä vuonna kannattajaryhmän Kloppien Kannu-kiertopalkinto meni hyökkääjä Denys Oliinykille. Oliinyk piti myös puheen palkinnon myöntämisen yhteydessä, kertoen muun muassa kannattajien huomion merkitsevän hänelle paljon. Kloppien Kannu jaettiin nyt 12. kerran. Äänestyksessä toiseksi tuli joukkueen kapteeni Mehmet Hetemaj ja kolmanneksi puolustaja José Nadson.

SJK:n kotiottelujen yhteydessä, yleisö on saanut äänestää koko kauden
ottelun Giganttisinta pelaajaa. Niissä koko kaudella eniten ääniä
yhteensä saanut pelaaja oli Mehmet Hetemaj.

Kiitos vielä kerran kaikille iltaan osallistuneille ja koko kauden mukana olleille katsojille, kannattajille ja tukijoille. Lähiaikoina käydään vielä läpi mennyttä kautta analyysin merkeissä ja aletaan valmistua tulevaan.