123 456 7890

Ukrainalaishyökkääjä Denys Oliinyk pelaa Seinäjoen Jalkapallokerhossa myös kaudella 2022. Oliinyk ja SJK ovat kirjoittaneet uuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 

Denys Oliinyk (nyt 34) siirtyi SJK:hon heinäkuussa 2018. Hän solmi kahden vuoden jatkosopimuksen talvella 2020, oltuaan kaudella 2019 SJK:n paras maalintekijä. Ukrainan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa aiemmin pelannut Oliinyk on SJK:n edustusjoukkueessa viimeistellyt 23 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Kaudella 2021 hän on SJK-paidassa tehnyt yhdeksän maalia, joista viiden Veikkausliigaosuman lisäksi kaksi on syntynyt Suomen Cupissa ja kaksi SJK Akatemian mukana Kakkosessa. Hienolla työmoraalilla varustettu Oliinyk on myös voittanut SJK-kannattajien jakaman Kloppien kannun kauden 2019 päätteeksi.

Minusta tuntuu erittäin hyvältä että voin jatkaa täällä. Olen ollut seurassa jo yli kolme vuotta ja viihdyn täällä. Asenneilmapiiri täällä minua kuten muitakin pelaajia kohtaan on kunnioittava ja hyvä. Niin seuran, fanien, valmentajien kuin joukkueenkin suunnalta. Minulle on myös tärkeää, että seuran tavoitteet yhtenevät omien tavoitteideni kanssa, iloitsee jatkokaudesta kulta-mustissa Denys Oliinyk.

Seinäjoesta on tullut vuosien aikana uusi kotikaupunki monelle SJK-pelaajalle.

Minä pidän Seinäjoesta. Se on kodikas kaupunki eikä liian iso. Olen kotiutunut jo asumaan täällä. Faneille haluan sanoa kiitokseni siitä kannatuksesta jota aina tunnemme kentällä. Me myös tarvitsemme kannustusta, ja teemme kaiken mahdollisen ja joskus mahdottomankin, jotta onnistuisimme ja saisitte kokea iloa katsomossa. Aion tehdä parhaani ja todella viedä itseni äärirajoille saavuttaaksemme tavoitteemme, lupaa Oliinyk vielä lopuksi.

Olemme erittäin innoissamme siitä, että Denys on päättänyt jatkaa vielä Seinäjoella ja SJK:ssa. Hän on ollut elintärkeä osa hyökkäyspeliämme viimeisen neljän kauden aikana. Lisäksi hän on ammattimaisuutensa ja suorituskyvyn ylläpidon ja kehittämisen näkökulmasta erinomainen roolimalli nuoremmille pelaajille, sanoo SJK:n Urheilutoiminnan tekninen johtaja Richie Dorman.

Oliinykin otteista voitaneen seuraavan kerran iloita OmaSp Stadionilla perjantaina 22.10.2021, kun SJK kohtaa Ilveksen ja taistelee samalla Veikkausliigan mitaleista ja europelipaikasta kaudelle 2022. Liput otteluun voit ostaa täältä.