123 456 7890

Osana SJK-konserniin kuuluva tuki- & liikuntaelinfysioterapian ja urheilufysioterapian erityisosaaja DBC Seinäjoki on muuttanut heinäkuun alussa uuteen toimipisteeseen Torikeskuksen 2. kerrokseen. Uusien tilojen myötä myös DBC:n palvelutarjonta on laajentunut. Jatkossa tavoitteena on tarjota eteläpohjalaisille ihmisille ja yrityksille entistäkin kokonaisvaltaisempia ratkaisuja oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

Ydinosaamistamme on edelleen tuki- ja liikuntaelinvammojen aktiivinen fysioterapia, jota olemme toteuttaneet Seinäjoella vuodesta 1997 alkaen. Tuki- ja liikuntaelintensairaudet ovat edelleen yleistyneet ja aiheuttavat Suomessa syyn lähes joka toisessa lääkärissä käynnille, kertoo DBC Seinäjoen palvelupäällikkö ja fysioterapeutti Aleksi Nenonen.

Työikäisille tyypillisiä tuki- ja liikuntaelinten vaivoja ja vammoja ovat erilaiset selän, hartiaseudun ja olkapään ongelmat. DBC Seinäjoki pystyy tarjoamaan näiden ongelmien ratkaisuihin erilaisia pitkälle kehitettyjä toimintamalleja. Uusimmat tutkimustulokset tukevat aktiivisen fysioterapian ja myös potilaan oman terveyskäyttäytymisen ohjauksen käyttöä ensisijaisena hoitomuotona, etenkin useimmissa rankaperäisissä, sekä polven- ja olkapään ongelmissa.

Jatkossa aktiivisen fysioterapiajakson päättyessä on mahdollista jatkaa oman hyvinvoinnin kehittämistä henkilökohtaisen valmennuksen ja aktiivisen fysioterapian yhdistävällä FysioPT -valmennuksella, jolloin valmennuksesta vastaa tuttu ja mahdolliset harjoittelun rajoitteet tietävä fysioterapeutti, Nenonen jatkaa.

Syksyn aikana tiimimme on vahvistunut manuaalisen terapian huippuosaajalla, kiropraktikko Juha Kaarella, joka on tavattavissa DBC Seinäjoella aina torstaisin. Lisäksi lokakuun aikana avaamme yhteistyössä Hot Yoga Seinäjoen Wilma Hetemaj’n kanssa Torikeskukseen yhteisen joogastudion täydentämään liikuntapalveluitamme, päättää Nenonen.

DBC Seinäjoen ydinpalveluiden kehittämisen ohella yrityksen palvelukokonaisuutta on pyritty monipuolistamaan entisestään. Yhteistyö Kuortaneen Urheiluopiston kanssa on luonut myös DBC Seinäjoelle uusia mahdollisuuksia ja tällä hetkellä eteläpohjalaisille yrityksille on tarjolla varsin monipuolinen palveluvalikoima, joka pystytään räätälöimään aina tarpeen mukaan.

Viimeisen vuoden aikana olemme kehittäneet yrityksille suunnattuja yritysvalmennuskokonaisuuksia, joista yhtenä esimerkkinä on yhteistyössä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa rakennettuja Pelintekijä-yritysvalmennus. Yritysvalmennuksen ohella pystymme tarjoamaan hyvin kokonaisvaltaisia ratkaisuja suoraan yritysten työntekijöiden työhyvinvoinnin kehittämiseen, kertoo SJK-konsernin toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki

Erityisesti näin poikkeusajan keskellä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen nousee tärkeään rooliin. Alati kehittyneiden palveluidemme avulla pystymme jatkossa tarjoamaan entistäkin monipuolisempia kokonaisuuksia henkilöstön työhyvinvoinnin seuraamiseen, kehittämiseen ja ylläpitämiseen, päättää Kivimäki.

DBC Seinäjoen uuden toimipisteen avajaisia vietetään yritystilaisuuden merkeissä perjantaina 2.10. Yleisölle avoimet ovet pidetään puolestaan Torikeskuksen Komiat karkelot -tapahtuman yhteydessä lauantaina 10.10. kello 10-15. Tuolloin tarjolla erilaisia asiantuntijoiden tietoiskuja, avajaistarjouksia ja arvontaa. Asiantuntijamme ovat tavattavissa toimipisteessämme päivän aikana, joten tule rohkeasti paikalle ja kysy lisää.

Lisätiedot:
Aleksi Nenonen
Fysioterapeutti AMK
Palvelupäällikkö
aleksi.nenonen@dbcseinajoki.fi
puh: +358 44 3221577