123 456 7890

Monipuolinen hyökkäyspään pelaaja Daniel Håkans siirtyy lainalle FK Jerviin.

SJK ja FK Jerv ovat sopineet vuoden pelaajalainasta osto-optiolla. FK Jerv maksaa SJK:lle lainakorvauksen. Samalla Daniel Håkans on tehnyt kauden 2024 loppuun asti kestävän jatkosopimuksen SJK:n kanssa.

Siirto lainakorvauksineen on tärkeä merkkipaalu seuralle, sillä SJK:n yhtenä strategiana ja tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja auttaa heitä urallaan eteenpäin. Daniel Håkansin laina isompaan sarjaan on osoitus siitä, että seura on strategiassaan oikealla tiellä.

Tiedämme että Danielilla on korkeampi siirtoarvo kuin mitä hän on kyennyt osoittamaan Veikkausliigassa. Tämän sopimuksen puitteissa hän voi nyt näyttää kykynsä Norjassa siten, että Seinäjoen Jalkapallokerhon on mahdollista saada odotuksiamme vastaava rahallinen korvaus lainan päätyttyä, taustoittaa siirtoa SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Daniel Håkans on ollut tärkeä osa joukkueen pelaamista.

Tämä on erikoinen tilanne meille. Toisaalta olemme todella ylpeitä siitä että olemme kiinnittäneet nuoren pelaajan vuonna 2019, kehittäneet häntä erinomaisissa olosuhteissamme, nähneet hänen nousevan edustusjoukkueeseen ja U21-maajoukkueeseen, sekä sen jälkeen auttaneet häntä siirtymään ulkomaille uusien mahdollisuuksien pariin. Toisaalta menetämme samalla erään tärkeistä pelaajistamme. Nyt seuraavan pelaajan on noustava hänen paikalleen ja autettava joukkuetta jatkamaan voittojen tiellä, kommentoi Dorman – toivotamme Danille menestystä hänen laina-ajalleen Norjassa!

Nopeudestaan tunnettu Daniel Håkans tuli SJK Akatemiaan kasvattajaseurastaan Vasa IFK:sta talvella 2018-2019, ja teki vielä seuraavana keväänä ammattilaissopimuksen SJK:n kanssa. Syksyllä 2020 hänet valittiin Suomen U21-maajoukkueeseen. Håkans on ennen lainasopimustaan pelannut SJK:n joukkueissa yhteensä 81 ottelua.

– Haluan kiittää SJK:ta neljästä erittäin opettavaisesta vuodesta, joiden aikana olen kehittynyt paljon, kiittelee Daniel Håkans.

Håkans haluaa lähettää myös terveisensä kannattajille.

– Haluan myös kiittää faneja, jotka ovat aina tukeneet minua ja joukkuetta. Se on merkinnyt minulle paljon!

SJK toivottaa kaikkea hyvää Danille hänen uransa seuraavaan vaiheeseen!