123 456 7890

Kerho 07:n neljän ottelun tappioputki katkesi maanantaina komeasti, kun se haki Oulusta Rotuaarin Pallolta hienon vierasvoiton. Kerhon sankari oli Daniel Caumo, joka iski kahdesti ja valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

ORPa – Kerho 07 0-3 (0-0)
0-1 49 min Daniel Caumo
0-2 62 min Daniel Caumo
0-3 69 min Teemu Penninkangas

Ensimmäinen puoliaika alkaa Kerhon kotrollissa, mutta myös ORPa saa muutamia suoraviivaisia kolme vastaan kolme hyökkäyksiä. Nämä kuitenkin hoidetaan.

Kotijoukkue kuitenkin puolustaa tiukasti ja peli menee väsytystaisteluksi, eikä maaleja nähdä ensimmäisellä puoliajalla.

Kerho 07 tulee toiselle puoliajalle entistä kovempaa ja vastustaja hyytyy vauhdissa.

Ensimmäinen maalikin syntyy heti toisen puoliajan alkuminuuteilla. Teemu Lukkari nostaa linjan yli, Daniel Caumo pääsee läpi, hyvä ensimmäinen kosketus palloon ja pallo ohi Kalle Rönkön.

Toisessa maalissa jälleen asialla Daniel Caumo ja tällä kertaa hän itse riistää pallon kuudentoista-alueen ulkopuolelta, tulee sisään vasemmalta ja laukoo noin kahdestakymmenestä metristä pallon voimalla maalin alanurkkaan.

Kolmas maali nähdään melkein toisen perään, kun Kalle Taimi löytää alhaalta ensin Juuso Aallon, joka malttaa odottaa Teemu Penninkankaan hyvää nousua vasemmalta. Aalto syöttää Penninkankaalle, joka vie ORPa puolustajan kahville ja ampuu pallon alanurkkaan. Tässä vaiheessa reilu tunti ottelua pelattuna.

Tästä Rotuaarin Pallo ei enää toivu ja loppu onkin vain enemmän tai vähemmän pelailua.

Joukkueena esitys oli vahva ja kaikki pelasi hyvän ottelun. Jo aiemmissakin otteluissa on ollut merkkejä paremmasta, mutta nyt kaikki loksahti taas kohdalleen, kommentoi ottelua valmentaja Max Peltonen

Ottelun parhaana palkittiin Daniel Caumo, kaksi tähteä lähti myös vierasjoukkueen mukaan, kun Juuso Aalto nappasi hopeatilan. Yksi tähti jäi kotijoukkueen Sami Karjalaiselle.

Kerho 07:n seuraava ottelu on tämän viikon sunnuntaina, 30.6. klo 18.30 ja silloin Seinäjoen Keskuskentälle tulee vieraaksi PK-37 Iisalmesta. Tervetuloa kannustamaan Kerho voittoon.

Kerho 07: Joakim Jans, Joona Lautamaja, Kalle Taimi, Teemu Penninkangas, Teemu Lukkari, Stanislav Goldberg (67′ Mikael Muurimäki), Veli-Pekka Pajula (85′ Jesse Jääskeläinen), Juuso Simpanen, Juuso Aalto, Kim Palosaari (84′ Samppa Bouroussi) ja Daniel Caumo.


Daniel Caumo on Kerho 07:n paras maalintekijä viidellä maalillaan