123 456 7890

Kuva Jussi Eskola, luvaton käyttö kiellety.

SJK saa vastaansa Cupissa Veikkausliigaan nousseen FC Hongan. Ensi sunnuntaina SJK kohtaa harjoitusottelussa Ruotsin pääsarjajoukkue IF Brommapojkarnan Tukholmassa.

Suomen Cupin puolivälieräkarsintojen otteluparit arvottiin tänään Palloliiton toimesta. Samalla arvottiin kaavio seuraaville kierroksille. SJK:lle arvottiin vastaan Suomen Cupin puolivälierässä FC suoraan Honka ja ottelu pelataan torstaina 29.3. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Liput tulevat myyntiin tiistaina 13.3. klo 12.00. Myös kotijoukkue ratkesi arvalla. SJK eteni suoraan puolivälieriin voittamalla oman Suomen Cup lohkonsa, samoin teki FC Honka, joka yllätti voittamalla HJK:n lohkon viimeisessä ottelussa. Jos SJK voittaa puolivälierän, etenee se välierään, joka SJK:n osalta tulee olemaan vierasottelu. Vastustajaksi siihen tulee joko HJK, KuPS tai VPS. HJK ja VPS pelaavat jo vastakkain puolivälieräkarsinnassa ja voittaja siitä ottelusta kohtaa KuPS:n.

SJK ja FC Honka kohtasivat viime kaudella Suomen Cupin välierässä ja silloin ottelun ratkaisu nähtiin vasta rangaistuspotkukilpailussa. Ottelu pelattiin Espoossa. SJK on ollut nyt kahtena vuotena peräkkäin Suomen Cupin finaalissa ja juhli cupin voittoa kaudella 2016.

Ennen Suomen Cupin puolivälierää SJK matkustaa ensi viikonloppuna Ruotsiin ja siellä Tukholmaan, missä se kohtaa harjoitusottelussa Grimstan stadionilla isäntäjoukkue IF Brommapojkarnan. Ottelu pelataan sunnuntaina 18.3. klo 12:30 paikallista aikaa ja kello on silloin Suomessa 13:30. Brommapojkarna valmistautuu Ruotsin pääsarja Allsvenskanin avaukseen, joka pelataan viikkoa Veikkausliigaa aiemmin, eli 1.4. Viime kaudella Brommapojkarna voitti Superettanin neljän pisteen erolla. SJK:ta nykyään edustavat Anders Bååth ja Kyle Konwea olivat vielä viime kaudella Brommapojkarnan pelaajia.

Grimsta IP, eli Grimsta Idrotsplats, sijaitsee Tukholman Vällingbyn kaupunginosassa ja kenttä on lämmitetty tekonurmi. Katsomo vetää noin 5500 katsojaa. Uusi pääkatsomo valmistui juuri viime kaudeksi. Brommapojkarnasta lisää myöhemmin tällä viikolla ilmestyvässä otteluennakossa.

SJK palasi juurin tänään maanantaina Espanjan harjoitusleiriltä, missä se pelasi viikon aikana kaksi harjoitusottelua norjalaisjoukkeita vastaan. SJK kaatoi otteluissa Levangerin ja hävisi niukasti Mjöndalenille.

Veikkausliiga alkaa lauantaina 7.4. klo 17:00, kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla PS Kemiä. Ottelun ennakkoliput ovat jo myynnissä ja saat ne sekä kausikortit SJK:n verkkokaupasta ja SJK Shopista.

SJK:n talven ja Veikkausliigakauden otteluohjelmat löydät tästä linkistä.