123 456 7890

Cupissa keskiviikkona
Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa FF Jaron Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussaan keskiviikkona 12. toukokuuta. Ottelu alkaa jo klo 18.00.

– Tämä oli todella hyvä ja mieluisa arvonta. Jossain vaiheessa ne kovatkin joukkueet tulevat kuitenkin vastaan. Uskoisin tämän ottelun kiinnostavan seinäjokelaista jalkapalloväkeä oikein tosissaan, sillä sieltä löytyy laadukas liigajoukkue, Tommi Haanpää, nuorempi Eremenko ja isä penkiltä, onhan tossa jo koko joukko syitä, hehkutti Kerhon valmentaja Tomi Kärkkäinen arvonnan jälkeen.

– Saadaan taas yksi Veikkausliigajoukkue Seinäjoelle. Mikäs sen hienompaa. Huomattavasti ikävämpää olisi ollut lähteä vaikkapa poikki Suomen Joensuuhun tai jonnekin muualle kauas. Nyt saatiin kotimatsi ja kova sellainen. Uskon nimittäin, että Jaro tulee sijoittumaan liigassa keskitason yläpuolelle, jatkoi “Kärde”.

Mieluusti pallon maassa pitävä ja lyhytsyöttöpeliä viljelevällä Jarolla on nopeat kärjest ja jos viime kausi yhtään antoi osviittaa, pelaa joukkue Eremenkon suosimaa 4-2-3-1 -systeemiä.

Ottelu pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella keskiviikkona 12. toukokuuta alkaen klo 18.00.