123 456 7890

Suomen Cupin 6.kierroksen ottelu, HIFK – SJK pelataan tiistaina 15.4. klo 18.30, Helsingin Sonera Stadionilla.

HIFK on pelannut todella vahvan talvikauden ja vahvistunut kokeneilla pelaajilla. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, kommentoi SJK päävalmentaja Simo Valakari

Seinäjoelta lähtöisin olevan Jani Honkavaaran valmentama Helsingin IFK ei tosiaan ole vielä talven aikana hävinnyt kertaakaan pelaamissaan kymmenessä ottelussa ja vastassa on ollut myös kovia Ykkösen joukkueita kuten Haka ja KTP, sekä Veikkausliigajoukkue TPS.

Suomen Cupin HIFK aloitti kolmannelta kierrokselta ja niissä jatkopaikat ovat tulleet ensin omalta kakkosjoukkueelta, neljännellä kierroksella FC Konnulta ja edellisellä kierroksella FC Futuralta.

HIFK nousi tälle kaudelle takaisin Ykköseen ja pelaajistosta löytyy mm. YouTube videoistaan tuttu maalivahti Lassi Hurskainen, Ville Taulo ja Antonio Inutile.

Kierroksen muut ottelut pelataan 16.4. mutta koska HJK pelaa tuolloin kotiottelunsa RoPS:a vastaan samaisella Sonera Stadionilla, jouduttiin tätä ottelua aikaistamaan yhdellä päivällä.

Helsingin IFK:n kannattajaryhmä Stadin Kingit on vieraillut myös Seinäjoella

TPS – SJK näkyy suorana

Lauantaina 5.4. klo 16.00 Turun Yläkentällä pelattava harjoitusottelu TPS – SJK, näkyy ilmaisena livestreaminä netissä.

Lähetyksen toteuttaa TPS-TV ja sitä pääsee katsomaan täältä: TPS-TV

Veikkausliigakausi alkaa myös tänä viikonloppuna mutta SJK:n ja TPS:n kausi alkaa vasta 12.4. SJK kohtaa omassa avausottelussaan Rovaniemen Palloseuran vieraskentällä, joka aloittaa kauden viikkoa aiemmin ottelulla VPS:ää vastaan. TPS puolestaan isännöi avausottelussaan FC Honkaa.

TPS – SJK harjoitusottelun ennakko tulee SJK nettisivuille torstai-iltana.

Seinäjoella näytillä käynyt nuori keskikenttäpelaaja Jesper Brechtel pelaa alkavalla kaudella TPS paidassa.