123 456 7890

Cup-matsille pelipäivä
Seinäjoen Jalkapallokerhon seuraavan Suomen Cupin ottelun pelipäivä on ratkennut. SUomen Cupin 6. kierroksen ottelu Ykkösen FC KooTeePeetä vastaan pelataan sunnuntaina 10. huhtikuuta klo 13.30.

Kerholle sopivimmat päivät ottelua ajatellen olisivat Puolan leirin ja pelaajien reissujen vuoksi olleet torstai 7.4. tai maanantai 11.4. Palloliitto olisi antanut vielä mahdollisuuden pelata 12. tai 13.4., mutta kotkalaisille ei arkipeli käynyt. Sinällään hieman outoa, onhan kyseessä kuitenkin miltei täysammattilaisjoukkue neljän ulkomaalaisvahvistuksen ja lukuisten liigapelaajien myötä.

Kerholta on ottelusta sivussa eri syistä 5-6 pelaajaa, joten siinä mielessä jo edellisellä kierroksella pudottamansa Järvenpään Palloseurankin kanssa ahkerasti pelipäivistä vääntänyt FC KooTeePee saapuu Seinäjoelle selkeänä suosikkina.

Se on toki ollut aistittavissa myös pelaajien lausunnoista, sillä esimerkiksi Marko Tyyskän mielestä on hienoa päästä pelaamaan liigajoukkueita vastaan Suomen Cupissa. Kerhon onni luonnollisestikin on se, että peli on kuitenkin pelattava, eikä seuraavalle kierrokselle pääse ihan ilmoittautumalla.

Lienee selvää, että Kerho lähtee joka tapauksessa taistelemaan ihan tosissaan tässäkin ottelussa ja tavoitteena toki on edetä seuraavalle kierrokselle, vaikka tehtävä ennakkoon haastava onkin.