123 456 7890

SJK Akatemian riveihin liittyy HJK Klubi 04:n riveistä kaksi lupaavaa nuorta puolustavaa pelaajaa, kun 19-vuotias Denis Cukici ja 18-vuotias Deni Silverio allekirjoittivat sopimukset SJK:n kanssa. Suomen poikamaajoukkueita edustaneet pelaajat olivat mukana SJK Akatemian viime viikonlopun Liigacupin ottelussa, antamassa näyttöjä SJK Akatemian valmennukselle. Silverio ehti pelata aiemmin myös KPV-ottelussa.

Molemmat pelaajat ovat sopeutuneet heti hienosti joukkueeseen ja he tuntevat olonsa kotoisaksi. Olemme jälleen kerran seurana saaneet kaksi erinomaista nuorta miestä, joilla on kova tahto kehittyä ja oppia lisää. Molemmat ovat valmiita tekemään kovaa töitä kehittymisen eteen. Samalla kun he auttavat meidän joukkuettamme omalla panoksellaan, uskon, että molemmat tulevat myös kehittymään pelaajapolkuamme eteenpäin, sanoo SJK Akatemian johtaja Brian Page. 
 
Denis Cukicilla on jo kokemusta Ykkösestä. Hän on erittäin tekninen ja lahjakas pelaaja, joka hallitsee palloa hyvin. Hän löytää hyvin tiloja vastustajan riveistä, ja pystyy prässäämään vastustajia, kuvailee Page.

Deni Silverio taas on kovakuntoinen ja vahva juoksija, jolla on nopeutta sekä tekniikkaa. Hän on myös hyvä molemmilla jaloilla. Hän sopeutui heti joukkueeseen, kun tuli mukaan KPV ja MP-otteluihin, ja on osoittanut olevansa lahjakas nuori pelaaja, jatkaa Page kuvailua.

Helsingissä alkuvuodesta 2003 syntynyt Denis Cukici on puolustava keskikenttäpelaaja, joka aloitti futiksen Vantaalla Koivukylän Palloseurassa, mutta siirtyi jo 11-vuotiaana HJK:n juniorijoukkueisiin. Viime kaudella hän pelasi HJK Klubi 04:n riveissä 20 ottelua Ykkösessä ja sitä edellisellä kaudella 15 ottelua Kakkosessa. Cukici on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa, viimeksi U17-maajoukkueessa.

Uskon tuovani seuraan oman pelipaikkani vahvuuksia, pallollisen ja pallottomana pelaamisen asioita. Jengi on ottanut mut hyvin sisään, ja toki mulla on ennestään paljon tuttuja täällä. Valmennusjohto on myös tosi hyvä, ja olen tykännyt heidän pelisuunnitelmistansa. Oon saanut tosi hyvän vaikutuksen kaikesta, mitä olen täällä nyt viikon verran ollut, sanoo Denis Cukici. 

Deni Silverio on syntynyt Helsingissä loppuvuodesta 2003 ja hän on FC Kontu-kasvatti, mutta 13-vuotiaana hän siirtyi HJK-joukkueisiin. Silverio on pelipaikaltaan vasemman laidan puolustava pelaaja, joka viime kaudella pelasi lainasopimuksella Atlantiksen riveissä Kakkosessa ja Atlantiksen A-nuorissa, yhteensä 15 ottelua. Hän ehti pelata ennen lainasiirtoa myös HJK Klubi 04:n kanssa Suomen Cupissa. Silverio on edustanut Suomea viimeksi U15-maajoukkueessa.

Oon tosi iloinen, että pääsin tänne ja uskon, että tää on mulle just oikea paikka kehittyä. Uskoisin tuovani paljon apua hyökkäyssuuntaan. Ensimmäiset pelit tuntuivat hyvältä, pelisuunnitelma on hyvin samanlainen, mihin olen tottunut, eli halutaan liikuttaa paljon palloa ja murtautua fiksun paikan kautta ylöspäin. Tykkään tosi paljon olla täällä, sanoo Deni Silverio. 

SJK Akatemia kohtaa Ykköscupin lohkovaiheen päätösottelusssa FF Jaron ensi lauantaina 19.2. klo 15.15 Pietarsaaressa. Ykkösen sarjakausi alkaa 18.4. ja otteluohjelmat julkaistiin viime torstaina.

Kausikortit kaudelle 2020 myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.