123 456 7890

SJK ja Cristhian Valencia ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisellä päätöksellä. Valencia palaa kotimaahansa Kolumbiaan.

30-vuotias Cristhian Valencia siirtyi Seinäjoelle tammikuussa 2021 Kolumbialaisesta Cúcuta Deportivosta. Valencia pelasi Veikkausliigan kaudella 2021 25 ottelua ja kuluvalla kaudella pelejä on tullut tilille 4. Yhteensä hän on pelannut seurassa kaikki kilpailut mukaan lukien 37 ottelua ja tehnyt niissä kuusi maalia. Maaleista neljä on syntynyt Veikkausliigassa, ja yksi näistä kuluvalla kaudella IFK Mariehamnia vastaan. Peli jäi samalla hänen SJK uran viimeiseksi.

SJK kiittää Valenciaa yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle perheineen kaikkea hyvää tulevaan.

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla, ja pelit jatkuvat lauantaina 18.6. klo 17:00 pelattavalla kotiottelulla SJK – FC Inter. Ennen tuota on merkitty pelattavaksi Suomen Cupin 6.kierroksen ottelu, jossa SJK:lle arvottiin tiistaina 31.5. vastaan niin ikään FC Inter ja ottelu pelataan kotona OmaSp Stadionilla. Suomen Cupin ottelun runkopäivä on 15.6. mutta SJK vahvistaa vielä tarkan päivän ja ajan myöhemmin.