123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon hallitus päätti eilen pidetyssä kokouksessaan vapauttaa edustusjoukkueen päävalmentajan Christoffer Kloon tehtävistään. SJK aloittaa uuden valmentajan haun välittömästi. Seura tiedotti asiasta tänään klo 15.00 alkaneessa tilaisuudessa. SJK haluaa kiittää Kloota kuluneesta ajasta ja hän tulee aina olemaan erottamaton osa Kerhon historiaa.

– Olemme olleet tyytyväisiä siihen mitä Toffe sai aikaan. Huikea tappioton kausi ja nousu Ykköseen. Seura ja joukkue menivät selvästi eteenpäin hänen aikanaan. Kuitenkaan tällä kaudella tulokset eivät ole olleet tyydyttäviä, pelaajista ei ole saatu kaikkea irti ja muutos piti tehdä. Aivan kaikilla, ei ainoastaan valmentajalla, on tässä peiliin katsomisen paikka, kommentoi Kerhon puheenjohtaja Raimo Sarajärvi seuran hallituksen ratkaisua.

Kunnes uuden valmentajan nimi on papereissa, hoitaa edustusjoukkueen valmennuksen Kerhon valmennuspäällikkö Jamie Shore. Seuran apuna toimiva Keith Armstrong konsultoi häntä tehtävässään ja on mukana peleissä penkillä. SJK neuvottelee Armstrongin kanssa myös urheilutoimenjohtajan pestistä. Kloon kanssa samaan aikaan Seinäjoelle kakkosvalmentajaksi ja A-junioreiden vastuuvalmentajaksi palkattu Max Peltonen jatkaa työtään junioreiden kanssa. Muu taustaryhmä pysyy samana.

– Haluamme saada valmentajan, joka on joukkuetta ja seuraa kehittävä johtaja. Seuran visio on edelleen olla tulevaisuudessa Suomen paras paikka 15-20-vuotiaille pelaajille. Liigaan haluamme mukaan viimeistään vuonna 2015, linjasi Sarajärvi tulevaisuuden suunnitelmia.

Seuralla on jo useampikin kiinnostava vaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi ja sopimukseen pyritään pääsemään mahdollisimman nopeasti vielä kuluvan kauden aikana. Shore toimii jatkossakin Kerhon valmennuspäällikkönä ja nuorten pelaajien kehittäjänä.

SJK kohtaa ensi lauantaina 18.8. klo 17.00 Keskuskentällä Helsingin IFK:n.