123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon viime kausien kapteeni ja keskikentän johtaja Chris Cleaver, siirtyy valmennuspuolelle ja aloittaa uuden uran SJK edustusjoukkueen päävalmentaja Simo Valakarin johtamassa valmennustiimissä. Sopimus on kaksivuotinen ja se alkaa heti joulukuun alusta.

Seinäjoelta uuden kodin itselleen jo 14 vuotta sitten löytänyt Chris Cleaver, on toiminut SJK kapteenina kolmen viime kauden ajan.

Seinäjoelle jo vuonna 1999 nuorena pelimiehenä saapunut, englantilaissyntyinen Chris Cleaver on edustanut SJK:ta Kakkosesta alkaen. SJK:ssa mies oli johtamassa joukkueen ensin sarjanousuun Kakkosesta Ykköseen ja viime kaudella Ykkösestä Veikkausliigaan.

Urallaan SJK:n lisäksi mm. Turun Palloseuraa, Ruotsin pääsarjan Sundsvallia, AC Allianssia, Jaroa ja TP-Seinäjokea edustanut Cleaver on pelannut urallaan yli 160 Veikkausliigaottelua ja voittanut Suomen Cupin kertaalleen, Liigacupin kahdesti, sekä Veikkausliigahopeaa.

Valmentaminenkaan ei ole miehelle vierasta, sillä Cleaver on osallistunut SJK juniorivalmennukseen jo parin edelliskauden ajan. Nyt alkava valmennuspesti edustusjoukkueessa ja Veikkkausliigassa on kuitenkin uutta.

Kyllä tämä on uusi alku uralle. Seurassa joka merkitsee minulle paljon ja jota olen johtanut jo pelaajana kapteenin ominaisuudessa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kommentoi tuore SJK valmentaja Chris Cleaver hymyillen leveästi.

Hänellä on loistava peliura takanaan ja paljon kokemusta. Chris on mies joka näyttää esimerkkiä nuoremmille pelaajille. Hän vahvistaa meidän valmennustiimiä todella paljon. Tunnemme myös toisemme jo pitkältä ajalta ja pelasimmekin yhdessä. On hienoa päästä tekemään myös valmennushommia yhdessä, iloitsee SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Simo Valakari onnittelemassa kapteeni Cleaveriä voitollisen Ilves ottelun jälkeen viime kaudella.

SJK aloittaa valmistautumisen kauteen ensi maananantaina, 2.12. ja ensimmäisen viikon aikana tehdään pääosin kuntotestejä sekä aletaan suunnittelemaan pelaajien henkilökohtaisia harjoitusohjelmia.

Kaikki SJK ringissä olevat pelaajat, myös uudet, ovat heti menossa mukana, lukuunottamatta kotimaassaan vuoden loppuun asti lomailevaa Justin Moosea.

SJK pelaa myös joulukuussa ensimmäisen harjoitusottelun perjantaina 20.12, mutta muut talven ottelut, vastustajat ja Liigacupin ohjelma, julkistetaan vasta joulukuun alkuviikoilla.