123 456 7890

Tulevana sunnuntaina 23.8. pelataan Vaasassa Hietalahden stadionilla VPS – SJK ottelu. Peli on Veikkausliigan lisäksi osa Pohjanmaan liigaa ja kivikova Pohjanmaan paikallistaisto. Ottelu alkaa klo 18.30 ja peliin järjestetään bussikuljetukset Seinäjoelta SJK Kannattajien toimesta.

Bussikuljetuksen hinta on 10 euroa ja pääsylippu peliin on bussimatkalaisille vain 10 euroa (normaali pääsylippu peliin on 20 euroa).

Matkaan lähdetään Seinäjoelta, Wallsport Areenalta sunnuntain klo 17.00 ja paluu on samaan paikkaan ottelun jälkeen, noin klo 21.30.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan reissuun. Busseja on varattu kaksi ja ensimmäinen näistä on jo täynnä. Varsinaista perhekannattajien bussia ei ole, koska siihen ei ollut ilmoittautumisia. Molemmat autot lähtevät kuitenkin varmuudella Vaasaan, sillä lähtijöitä on jo riittävästi. Varaa paikkasi nopeasti ilmoittautumalla. Ilmoittautumiset osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi

Paikanpäällä Vaasan Hietalahdessa kannattajat sijoitetaan omaan katsomonosaansa, jonka läheisyydestä löytyy omat palvelut. Myös omilla kyydeillä paikanpäälle tulevat pääsevät samaan katsomon osaan, mutta emme voi taata sisälle pääsyä peliin. Hietalahden katsojakapasiteettia on pienennetty, joten peli saatetaan myydä loppuun ja vain bussireissulaiset pääsevät varmasti sisään. Omilla kyydeillä tuleville ei ole myöskään alennettuja hintoja pääsylipuista.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK voittoon!

Uutista muokattu perjantaina 21.8. klo 19.45.

SJK kannattajat Vaasassa viime vuoden elokuussa

Ensi viikon kotiotteluihin edullisella kimppalipulla

SJK tarjoaa edullisen kimppalipun kahteen seuraavaan kotipeliin. Voit ostaa samalla kertaa ennakkolipun molempiin peleihin ja saat silloin liput edulliseen hintaan.

Kahden ottelun yhteislipuille tulee hintaa 22 euroa, eli vain 11 euroa / peli. Opiskelijahinnoilla lippujen hinnaksi tulee vain 12 euroa. Normaalihinta SJK peleihin olisi yhdeltä aikuiselta 15 euroa / peli.

Kimppaliput ovat myynnissä ainoastaan SJK:n verkkokaupassa, jonne pääset tästä linkistä: SJK Shop

Ensi viikon kotipelit:
Ke 26.08. klo 18.30 SJK – KuPS
Su 30.08. klo 18.30 SJK – IFK Mariehamn