123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa ensi viikon maanantaina, 13.5. klo 18.30, vierasottelun Tampereen Tammelassa Ilvestä vastaan ja SJK Kannattajat järjestävät tuohon peliin bussireissun.

Lähtö Seinäjoelta Wallsportista on klo 15.30 ja bussireissun hinnaksi tulee kannattajille 10 euroa / henkilö. Ottelulippu ei sisälly hintaan. SJK Kannattajille varataan Tammelasta oma katsomonosa, jonne kaikki SJK kannattajat sijoitetaan.

Bussireissu on avoin kaikille, myös SJK kannattajiin kuulumattomille ja Ilmoittautuminen tapahtuu joko helatorstain kotipelissä Joupiskalla fanituotteiden myyntikojuun, tai suoraan SJK Kannattajien sähköpostiin: kannattajat@sjk2007.fi.

Bussireissu toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 20 henkeä. Tarvittaessa otetaan toinenkin bussi, jos lähtijöitä riittää.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaihin 10.5. mennessä. Jos perjantaina ei ole koossa 20:ntä lähtijää, reissu perutaan.

Lähde mukaan kannustamaan SJK:ta tunnelmalliselle Tammelan Stadionille. Ottelu on samalla Ilveksen kauden ensimmäinen kotipeli ja heillä on valtava futisbuumi menossa tällä hetkellä, joten tunnelmaa ja katsojia pelissä tulee varmasti riittämään.

Kuva otettu kauden 2011 nousukarsinnoista, jolloin Tammelaan matkusti Seinäjoelta jopa 300 SJK kannattajaa.