123 456 7890

SJK Kannattajat järjestävät kaikille avoimen bussikuljetuksen Pietarsaareen ensi sunnuntaina 9.8. Silloin pelataan klo 16.00 alkaen Pohjanmaan derby FF Jaron ja SJK:n välillä.

Matkaan lähdetään Wallsport Areenalta klo 13.30 ja paluu on samaan paikkaan noin klo 20.00.

Bussireissuun on alustavasti varattuna kaksi bussia (Perjantaina 7.8. lähtijöitä oli K-18 bussiin lähes 50, mutta mukaan mahtuu vielä. Alunperin varattu perhebussi on peruttu.).

Matkan hinta on SJK Kannattaja- tai Voittajakerhokorttilaisilta 10 euroa ja muilta lähtijöiltä 15 euroa. Matka ei sisällä pääsylippua peliin, mutta kaikki bussireissulaiset saavat liput alennettuun 10 euron hintaan (huom. halvempi sisäänpääsy vain bussireissulaisille. Normaali lippu tähän otteluun on 20 euroa.). Siten yhteishinta korttilaisille on sama kuin normaali lipunhinta paikanpäällä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi.

Bussireissu maksetaan ennen bussin lähtöä Wallsport Areenan alakerran kahvilaan. Kortti on näytettävä alennusta varten. Ottelulippurahat kerätään bussireissulla käteisenä.

Kaikki SJK Kannattajat ja omilla kyydeillä tulevat, sijoitetaan Pietarsaaressa omaan katsomonosaansa, kentältä katsoen aurinkokatsomon oikeaan reunaan. Siellä on omat palvelut, oma anniskelualue ja omat WC:t.

Ottelu on Veikkausliigan lisäksi osa Pohjanmaan Liigaa, jossa SJK on tällä hetkellä kärjessä yhdeksällä pisteellä ja Jaro toisena kuudella pisteellä. Voitolla SJK voisi ottaa teoriassa jo kiinnityksen Pohjanmaan herruuteen, mutta Jarolla olisi kuitenkin vielä mahdollisuus nousta tasapisteisiin kauden kahdessa muussa Pohjanmaan liigan ottelussa. Jos SJK voittaa, riittäisi sille pistekin kahdesta ottelusta herruuden uusimiseen. VPS ei voi enää voittaa Pohjanmaan liigaa.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon Pohjanmaan derbyssä sekä tärkeisiin pisteisiin myös Veikkausliigassa!

Viime vuonna Pietarsaareen matkusti kaksi bussillista kannattajia ja tunnelma oli mainio.