123 456 7890

SJK Kannattajat järjestävät kaikille avoimen bussikuljetuksen ensi maanantaina, 28.9. klo 18.30 Sonera Stadiumilla pelattavaan HIFK – SJK otteluun.

Matkaan lähdetään Seinäjoelta klo 12.30, Wallsport Areenalta ja Helsingissä ollaan hyvissä ajoin ennen ottelua, viimeistään klo 18.00. Ottelussa kaikki SJK Kannattajat ja muu SJK väki, sijoitetaan stadionin pääkatsomoon ja sen eteläpuolella olevaan katsomosektoriin 101. Kotiin Seinäjoelle lähdetään heti ottelun jälkeen ja Seinäjoella ollaan noin klo 1:30 yöllä. Alle 18-vuotiailla tulee olla mukana huoltaja tai vastuuhenkilö.

Matkan hinta on SJK Kannattajille 30 euroa ja muille 40 euroa. SJK Kannattajilla tulee olla voimassa oleva SJK Kannattajat-kortti, jolla todistaa jäsenyytensä. Matka maksetaan maanantaina ennen lähtöä Wallsport Areenalle. Pääsylippu peliin on bussimatkalaisille 15 euroa (normaalilippu 20 euroa) ja tuo maksetaan paikanpäällä. Myös omilla kyydeillä paikalle tulevat ja Helsingissä asuvat etäkannattajat pääsevät samaan katsomonosaan ja samalla hinnalla, jos ilmoittaa tulostaan etukäteen SJK Kannattajien sähköpostiin.

Kaikki sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: kannattajat@sjk2007.fi

Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon ja kohti Suomen mestaruutta! Jokainen tukija ja kannattaja on nyt entistä tärkeämpi.

SJK Kannattajat Sonera Stadiumilla SJK:n europelissä