123 456 7890

Ensi lauantaina, 26.7. klo 16.00, pelataan Pietarsaaressa FF Jaro – SJK Pohjanmaan derby, joka on Veikkausliigan lisäksi myös osa SJK:n, VPS:n ja Jaron muodostamaa Pohjanmaan Liigaa.

Otteluun järjestetään Seinäjoelta bussikuljetukset ja mukaan voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi.

Kaksi autoa on alustavasti varattu, mutta tarpeen vaatiessa otetaan lisää autoja. Matkaan lähdetään Seinäjoelta Wallsportilta klo 13.30 ja paluu on samaan paikkaan n. klo 20.00 mennessä.

Reissu on kaikille avoin, alaikäisillä tulee olla mukanaan huoltaja tai vanhempi henkilö. Ilmoittautuessa alaikäisistä tulee mainita erikseen.

Bussireissun hinta on SJK Kannattajajien jäsenille 10 euroa ja muille 15 euroa. Matka ei sisällä ottelulippua, mutta kaikki bussikyydillä tulevat saavat lipun hintaan 10 euroa. Normaalihinta: 20 / 14 . Kaikki SJK kannattajat sijoitetaan omaan katsomonosaansa, missä heille on myös omat palvelut.
Matka maksetaan Wallsport Areenalle ennen bussin lähtöä. Ottelulippu maksetaan bussissa käteisellä ja liput jaetaan paikanpäällä.

Viime lauantaina Helsingissä SJK:ta oli kannattamassa toista sataa kannattajaa, joten eiköhän laiteta derby-ottelussa paremmaksi.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK voittoon!

Helsingin Sonera Stadionilla oli Pohjoispäädyssä 127 SJK kannattajaa, lisäksi muissa katsomonosissa oli SJK faneja runsain määrin. Tunnelma oli hieno.