123 456 7890

SJK Kannattajat järjestää kaikille avoimen bussikuljetuksen Helsinkiin ja siellä Sonera Stadionilla keskiviikkona 17.6. klo 18.30 pelattavaan HJK – SJK kärkikamppailuun.

Matkaan lähdetään Seinäjoelta, Wallsport Areenalta klo 12.30 ja paluu on samaan paikkaan ottelun jälkeen, noin klo 2.00 yöllä. Paikanpäällä Helsingissä olemme noin tuntia ennen ottelun alkua ja bussi ajaa suoraan Sonera Stadionille, missä SJK kannattajat sijoitetaan omaan varattuun paikkaansa. Myös Helsingissä asuvat ja omilla kyydeillä tulevat SJK kannattajat pääsevät samaan katsomonosaan.

Reissun hinta on 40 euroa ja se ei sisällä pääsylippua peliin. Kaikki matkalaiset saavat kuitenkin liput alennettuun hintaan, josta tiedotetaan tarkemmin ensi viikon alussa. Arviolta lippu on noin 10 euro matkalaisilta.

Ilmoittautumiset mukaan sähköpostitse osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi. Matka maksetaan ennen bussin lähtöä Wallsport Areenan kahvioon. Matkaa koskevat tiedustelut voi laittaa samaan osoitteeseen kuin ilmoittautumisetkin.

Lähde mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon! Linja-autossa on tunnelmaa ja kannattajien linja-autossa sitäkin enemmän! Tervetuloa mukaan.

Keskiviikon HJK – SJK pelataan Helsingin Sonera Stadionilla, joka toimii myös SJK:n europelien kotikenttänä.