123 456 7890

SJK pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, joista jälkimmäinen on sunnuntaina 2.10. klo 16:00 Valkeakosken Tehtaan kentällä pelattava FC Haka – SJK. SJK järjestää otteluun kaikille avoimen bussimatkan. 

Matkaan lähdetään OmaSp Stadionilta sunnuntaina klo 12:30 ja paluu on samaan paikkaan ottelun jälkeen, noin klo 21:00 paikkeilla. Matkan hinta on aikuisilta, 18 vuotta täyttäneiltä 30 € ja 17-vuotiaat sekä sitä nuoremmat 20 €. Hinta sisältää bussimatkan ja liput otteluun. Alaikäisillä tulee olla mukana huoltaja tai vanhempi. Matkat varataan maksamalla matka Torikeskuksen SJK Storeen tai keskiviikon SJK – KuPS ottelun yhteydessä OmaSp Stadionin SJK Shopiin. Busseja varataan ilmoittautumisten mukaan, ja SJK Storessa voi ilmoittautua vielä perjantaina 30.9. tai lauantaina 1.10., jos paikkoja bussimatkalle on vielä jäljellä. Torikeskuksen SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. 

Valkeakosken legendaarisella sekä tunnelmallisella Tehtaan kentällä, SJK väki sijoittuu katettuun päätykatsomoon, missä on omat paikat ja palvelut, sekä kulku sisään sen takaa. Katsomossa on myös anniskelualue. Kaikki bussireissulaiset pääsevät sisään päätykatsomoon ilman erillistä ottelulippua. Omatoimisesti paikalle matkustavat voivat ostaa liput SJK-päätyyn paikan päältä. 

SJK ja FC Haka kamppailevat Veikkausliigan ylemmässä loppusarjassa, eli Mestaruussarjassa, paikasta ensi kauden eurokentille. Sunnuntain ottelu voi olla tuon kannalta myös merkittävässä osassa, joten SJK tarvitsee kannattajien tukea otteluun. Tervetuloa mukaan bussireissulle! 

Valkekosken Tehtaan kenttä, kuva Wikimedia Commons