123 456 7890

SJK Kannattajat järjestävät kaikille avoimen bussikuljetuksen, Tampereen Tammelaan lauantaina 24.8. ja siellä pelattavaan Ykkösen kärkipään kamppailuun Ilves – SJK.

Ottelu Tammelan komealla jalkapallostadionilla alkaa klo 16.00.

Matkaan lähdetään Seinäjoen Wallsport Areenalta lauantaina klo 12.30, Tampereella ollaan hyvissä ajoin ja takaisin Seinäjoelle tullaan noin klo 21.30 mennessä.

SJK kohtasi Ilveksen Tammelan stadionilla 13.5. 2013 ja tuolloin SJK oli parempi maalein 4-2.

Matkan hinta on 10 euroa, joka maksetaan etukäteen ennen bussien lähtöä Wallsportin pubiin (kortillakin voi maksaa). Hinta ei sisällä pääsylippua.

Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen: kannattajat@sjk2007.fi

Alustavasti matkaan on varattu kolme bussia, joista yksi on ns. Perhebussi, perheille ja alaikäisille.
Mukaan lähteminen ei vaadi SJK Kannattajien jäsenyyttä.

Perhebussi lähtee Wallsport Areenalta jo aiemmin, klo 9.00 ja se menee ennen peliä Särkänniemen Huvipuistoon!
Särkänniemi aukeaa klo 12.00 ja bussi on siihen mennessä paikalla. Särkänniemestä bussi kuljettaa perheet noin klo 15.00 Ilves – SJK peliin. Perhebussi lähtee samantien ottelun loputtua takaisin Seinäjoelle ja on takaisin Wallsportilla noin klo 21.00 mennessä. Tämän perhebussin hinta on 15 euroa / lähtijä + lipunhinta peliin sekä Särkänniemeen.

Kaikki SJK Kannattajat sijoitetaan Tammelan päätykatsomoon, jonka vieressä on kaikki palvelut olutterassista alkaen. Myös omilla kyydeillä paikalle tulevat kannattajat pääsevät samaan paikkaan, kunhan muistavat ilmoittaa lippua ostaessa haluavansa SJK Kannattajien päätyyn. Kaikki Tammelan katsomot ovat katettujua.

Tällä hetkellä lähtijöitä on jo noin 50 henkeä.

SJK on sarjassa tällä hetkellä toisena, kahden pisteen päässä FC Hakasta ja Ilves on neljäntenä, seitsemän pisteen päässä SJK:sta. Ilves on kuitenkin pelannut ottelun vähemmän kuin SJK.

Lähde sinäkin mukaan kannustamaan SJK voittoon ja ota mukaan kaverisikin.

SJK kannattajat sijoitetaan Tammelan Kaupungin puoleiseen päätyyn, joka on tuttu aiemmilta vierailuilta.