123 456 7890

BSM:n piina jatkuu
FC Inter – TP-Seinäjoki 3-1 (2-1)
15 min 1-0 Eetu Tanninen
22 min 2-0 Dardan Sadiku
38 min 2-1 Veli-Pekka Pajula
58 min 3-1 oma maali

TP-Seinäjoen B-junioreiden SM-karsintasarjaa pelaavan joukkueen piina sarjapaikan suhteen jatkuu ja varmistavaa voittoa joudutaan odottamaan vielä kun jäljellä on kaksi kierrosta.

Lauantaina joukkue ei varsin vajaamiehisenä onnistunut Turun Kupittaalla sarjassa melko vaatimattomasti tähän saakka pelannutta FC Interiä vastaan saamaan esille aiemmista vierasotteluista tuttua taistelua, vaan nyt oltiin pahasti vaiheessa hiukan jokaisella osa-alueella.

– Ei llut Inter mitenkään kummoinen, mutta ei todella oltu mekään, harmitteli joukkueen valmentaja, Ismo Koskela.

– Ei haluta mennä kunnolla tilanteisiin, syöttöpeli ontuu ja hommat jätetään kesken, tilitti pettynyt Koskela.

Kotijoukkue pystyi viimeistelemään kolme kertaa, tai oikeammin kaksi, sillä isäntien kolmas maali merkittiin omaksi maaliksi kommunikaatio-ongelmien kuvastettua koko joukkueen tekemistä ottelussa. Maalivahti Tuomas Karjanlahden ja puolustaja Antti Viidan puheet ja teot menivät sen verran ristiin, että pallo päätyi omiin.

Ensimmäisen maalinsa Inter teki sivuvaparista Eetu Tannisen toimesta ja toisen maalin iski Dardan Sadiku. Hieman kuvastavaa TP-Seinäjoen pelille oli se, että kavennus, jonka viimeisteli Veli-Pekka Pajula, syntyi läpi ottelun puhaltaneen voimakkaan sivutuulen suosiollisella avustuksella keskityksen painuttua etukulmaan.

– Ei päästy lähellekään omaa tasoa. Oltiin kuin kotiotteluissa on oltu. Viimeksi on nähty kaivattua taistelua PK-35 -matsissa, josta Jesse Jääskeläinen ja Tommi Kukila olivat sivussa. Silloin jokainen pisti parastaan. Nyt ei sitä nähty, jatkoi Koskela.

TP-Seinäjoelta puuttuivat Kukilan lisäksi kuumeessa oleva Joonas Kuivalainen, nilkkansa loukannut Aleksi Ahde ja Samuli Kiviaho. Kapeassa materiaalissa tällainen tuntuu kipeästi. Ilahduttavaa oli Aleksi Leppäsen debyytti BSM-sarjassa ja nuoren Tuomas Lähdesmäen hyvä ote nuoren pelimiehen tultua kehiin toiselle puoliajalle.

– “Tuppu” oli joukkueen parhaita kilauttaen kertaalleen tolppaankin. Myös koko kevään parhaaksi pelaajaksi tähän mennessä noussut Pekka Rousu pelasi omalla tasollaan, Koskela analysoi omiaan.

Tappio vieraskentällä oli ensimmäinen TP-Seinäjoelle lähes vuoteen. Tavallaan on jopa ironista, että se tuli taas Turussa. Viime kaudella joukkue nimittäin hävisi viimeksi vieraissa kevätkierroksen viimeisen matsin, tosin Turun Palloseuralle.

– Toivotaan, että nyt alkaa sitten uusi putki ja uusi ympyrä vieraskentillä, haki Koskela positiivista jatkoa ajatellen.

TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti, Antti Viita, Pekka Rousu, Henri Huilla, Raitt Peltoja (40. Joona Lautamaja), Veli-Pekka Pajula, Jesse Jääskeläinen, Akseli Metsä-Ketelä, Sami Viljanen (62. Matti Rajala), Erno Ruismäki (62. Pekka Jaskari), Aleksi Leppänen (40. Tuomas Lähdesmäki)