123 456 7890

Skotlantilainen jalkapallovalmentaja ja entinen ammattilaispelaaja, Brian Page, liittyy päävalmentaja Simo Valakarin johtamaan valmennusryhmään vuoden mittaisella valmentajasopimuksella. Sopimus sisältää myös optiot tulevista vuosista.

Edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi Brian Page osallistuu SJK Akatemian nuorten valmennukseen.

Englannissa syntynyt, mutta skottilaisuudestaan ylpeä Page, on entinen Norwichin, Peterboroughn ja Scunthorpen pelaaja, joka siirtyi juniorivalmennukseen jo nuorena. Hän on toiminut pääosin nuorten pelaajien valmentajana akatemioissa, mutta myös päävalmentajana nuorista akatemiapelaajista koostuvassa Histon FC:ssä ja Stamford AFC:ssa.

Valmentajauransa hän aloitti peliuransa jälkeen Yhdysvalloissa, josta palasi Englannin Northamptoniin. Sieltä ura jatkui Seinäjoella ennestään tunnetun Kit Carsonin arvostettuun nuorisoakatemiaan. Seinäjoelle 35-vuotias Page päätyi Chris Cleaverin ja juuri Kit Carsonin suosituksien myötä. Alunperin Page oli siirtymässä valmennustehtäviin Kiinan pääsarjaan.

Olen ollut Suomessa useita kertoja Kit Carsonin kanssa ja Cleaver on hyvä ystäväni jo vuosien takaa. Tiedän Suomen jalkapallosta heidän kauttaa paljon ja tiedän millainen seura on SJK, sanoo Brian Page.

Kun Kit kertoo arvostavansa suuresti jotain seuraa, niin otan sen ehdottomasti totena ja näin kävi SJK:n kanssa. SJK on seura jolla on suuret tavoitteet ja se toimii ammattimaisesti, Page jatkaa.

Valmentajana Page on modernin jalkapallokoulun kasvatti ja arvostettu pelaajienkehittäjä junioripuolella. SJK:ssa pesti alkoi jo viime viikolla, kun Page oli mukana Jyri Hietaharjun ja Jori Särkän kanssa Porin Kotijoukkue-turnauksessa.

Katso miehen mietteitä lisää SJK TV:n haastattelusta (haastattelu on tekstitetty suomeksi):