123 456 7890

Manuel Roca on vapautettu SJK:n valmentajan paikalta. Valmennusryhmään kuuluvat Brian Page ja Toni Lehtinen hoitavat tämän kauden loppuun. SJK on myös käynnistänyt neuvottelut tulevan valmennustiimin kokoamiseksi.

Alunperin määräaikaisella sopimuksella valmentajaksi palkatun Manuel Rocan oli tarkoitus valmentaa tämä kausi loppuun. Kauden aikana tuli kuitenkin ilmi useita erimielisyyksiä Rocan ja pelaajiston kesken, eikä seurajohtokaan ollut tyytyväinen vaatimustasoon tai tuloksiin. Nämä johtivat seuran hallituksen päätökseen, että sopimusta ei tulla jatkamaan tämän kauden jälkeen. Rocalle ilmoitettiin sovitusti elokuun lopussa, että sopimusta ei uusita kauden päätteeksi. Yhdessä oli kuitenkin sovittu että Roca hoitaa työnsä kauden loppuun saakka sopimuksen mukaisesti.

Edellisen ottelun valmistautumisen yhteydessä ja ennen ottelua, on kuitenkin noussut esiin uusia ongelmia ja nämä vaikuttivat muun muassa perjantaina pelattuun otteluun. SJK:lla on tulossa tärkeitä otteluita vielä tämän kauden aikana ja on ensisijaisen tärkeää että kaikki puhaltavat nyt yhteen hiileen. Lisäksi on tärkeää että jokainen joukkueen jäsen tekee töitä yhteisesti voiton eteen. Siten SJK:n hallitus on tehnyt päätöksen vapauttaa Roca tehtävistään jo ennen kauden päätöstä.

Heti alusta alkaen kun tulin Seinäjoelle, tein töitä kovaa ilman lepoa kolmen kuukauden ajan ja annoin kaikkeni tälle seuralle. Halusin tuoda motivaation takaisin pelaajille, seurajohdolle ja kannattajille. Lähden seurasta pettyneenä, mutta olen omaan työhöni tyytyväinen. Ennen lähtöäni haluan toivottaa koko SJK-perheelle kaikkea hyvää loppukaudeksi ja erityisesti puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, joka on ollut läheinen minulle sekä tukenut minua. Toivon että kaikilla tulevilla seurajohtajilla on yhtä suuri sydän kuin hänellä on. Kiitos tästä ajasta SJK:ssa, kommentoi nyt vapautettu SJK-valmentaja Manuel Roca.

Uutta valmentajaa ei hänen tilalleen palkata, vaan valmennusryhmään jo ennestään kuuluvat Brian Page ja Toni Lehtinen ottavat valmennusvastuun yhdessä muun valmennusryhmän kanssa. SJK on myös aloittanut neuvottelut tulevaisuuden valmennusryhmästä.

Page ja etenkin Lehtinen ovat olleet jo seurassa pitkään, he tuntevat sen läpikotaisin ja tuntevat pelaajat seurassa. He vastaavat yhdessä myös SJK Akatemian toiminnasta edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi. Heillä on ennestään pelaajien sekä seurajohdon luottamus. Oman kylän poikana Toni Lehtinen nautti seurassa myös suurta arvostusta jo pelaajana seinäjokisten ja seuran kannattajien silmissä. SJK:n johto uskoo, että pelaajat yhdessä Page-Lehtinen kaksikon kanssa, saavat parempia tuloksia aikaan.

On minulle suuri kunnia, että minua pyydettiin vastuuvalmentajaksi loppukaudeksi. Tämä on ollut meille kaikille rankka kausi, niin pelaajille kannattajille kuin staffillekin. Paljon muutoksia ja pari valmentajaa kauden aikana. Mutta nyt on aika meidän kaikkien keskittyä loppukauden peleihin, unohtaa kaikki mitä on tapahtunut menneisyydessä ja varmistaa seuralle Europaikka ensi kaudeksi. Se ei tule olemaan helppoa. Tämä sarja on todella kova ja tasainen. Mutta nyt me aloitamme tekemään yhdessä erittäin kovaa töitä ja annamme kaikkemme joukkueena kauden lopuissa peleissä, kommentoi vastuuvalmentajaksi nostettu Brian Page.

SJK kohtaa maanantaina Veikkausliigassa naapuriseura VPS:n. Pohjanmaan derby pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla ja se alkaa klo 19:30. Ennakkoliput otteluun on myynnissä SJK:n verkkokaupassa.