123 456 7890

SJK:n fysiikan ja suorituskyvyn osaston rakentamisessa konsultoinut englantilainen Josh Bowen jatkaa uraansa Englannin pääsarjaseurassa. Bowen auttoi SJK:n fysiikan ja suorituskyvyn osaston johtaja Mikko Kujalaa uuden osaston luomisessa ja on saanut osaltaan työnsä jo valmiiksi. Hän aloitti SJK:ssa viime vuoden lokakuussa ja auttoi luomaan pelaajien fyysisen kehittymisen seurantamallia ja data-analyysiä. Bowen siirtyy Englannin Valioliigassa pelaavan Crystal Palacen akatemian valmennukseen.

Nautin kovasti ajastani Seinäjoella. Oli erinomainen kokemus työskennellä näin hienossa seurassa kuin SJK. Olen täysin varma, että siellä on nyt kaikki kunnossa tulevaa menestystä varten, sanoo Josh Bowen.

Haluankin kiittää kaikkia pelaajia, päävalmentaja Alexei Eremenkoa sekä hänen staffiaan. Mikko Kujalaa, Richard Dormania ja seuran omistajaa Raimo Sarajärveä, jotka antoivat minulle tämän erinomaisen mahdollisuuden ja kokemuksen. Toivon, että voimme tehdä töitä yhdessä vielä jonain päivänä, Bowen jatkaa.

Toivon SJK:lle onnea ja menestystä loppukauteen, sanoo Bowen vielä lopuksi.

Bowen on aiemminkin työskennellyt Valioliiga-organisaatioissa, ja SJK on kiitollinen hänen ammatillisesta avusta ja kokemuksesta, jota SJK tarvitsi ottaessaan uutta askelta omassa toiminnassaan. Alunperinkin oli tiedossa, että Bowen konsultoi SJK:ta siihen asti, kunnes SJK:n toiminta on saatu hyvään alkuun. Hän on ollut takaisin Englannissa jo jonkin aikaa ja osaston johtaja Kujala on jatkanut toiminnan ylläpitämistä sekä kehittämistä yhdessä Tiitus Lehtisen, DBC Seinäjoen sekä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa. Hänen uutta sopimustaan ei kuitenkaan voitu julkistaa ennen kuin Crystal Palace julkisti pestin.

Oli todella tärkeää, että meillä oli isossa muutosvaiheessa mukana niin kokenut henkilö kuin Josh Bowen on. Hän ja Mikko Kujala tekivät yhdessä todella hyvää työtä, rakentaessaan meidän fysiikan ja suorituskyvyn osastoamme. Me kaikki toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen seuraavassa pestissään Crystal Palacessa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Veikkausliiga on parhaillaan maajoukkuetauolla ja SJK:n seuraava ottelu on tiistaina 18.6. pelattava HIFK – SJK vierasottelu. Seuraava kotiottelu on vasta 1. heinäkuuta, kun SJK isännöi OmSp Stadionilla FC Interiä. Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.