123 456 7890

B:llä tärkeä taisto

TP-Seinäjoen B-junioreilla on edessään todella tärkeä taisto, mikäli joukkue haluaa vielä sunnuntain jälkeenkin jatkaa taistelua sarjan kärkipäässä ja jahdata nousua SM-sarjaan.

Sunnuntaina vieraaksi saapuu juuri TP-Seinäjoen alapuolella sarjataulukossa, neljäntenä, oleva OLS/1.

Tähän mennessä kolmantena oleva kotijoukkue on menestynyt ihan mukavasti. Tilillä on viidestä syyskierroksen ottelusta neljä voittoa ja yksi vierastappio KuPS:lle.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että syyskierroksella saattaa hyvinkin tulla ristiinpelaamisia, sillä sarjan kärjessä on sarjanousija TP-47 ja keväällä vahvasti esiintynyt FC Blackbird on jo kontannut mm. juuri TP-Seinäjokea vastaan.

Tässä valossa toiveita noususta voidaan elätellä. Toivottavasti ihan loppukierroksille saakka. Se vaatii kuitenkin menestymistä jatkossakin ja vahvaa peliä myös OLS/1:tä vastaan.

OLS/1 on viidestä pelaamastaan ottelusta napsinut kymmenen pistettä. Avauskierroksella joukkue pelasi tasan FF Jaro/2:n kassa kaataen sen jälkeen vieraissa VIFK:n 3-2 ja kotonaan FC Kiiston 3-1.

Syksyn ensimmäisen tappionsa joukkue koki Iisalmessa PK-37:lle peräti 4-1. Edellisessä ottelussaan keltapaidat kaatoivat paikallisottelussa Tervarit 2-1.

TP-Seinäjoki on kohdannut OLS/1:n kohtaamista ryhmistä PK-37:n, joka kaatui 7-3, sekä Tervarit, jota koulutettiin huonollakin pelillä 4-1.

Matsi alkaa klo 12.00 Prunttimäessä, joten ei muuta kuin kannustamaan pikkupruukilaisia menestykseen.