123 456 7890

B:llä tärkeä matsi
TP-Seinäjoen B-junioreilla on lauantaina edessään toinen peräkkäinen vierasmatka. Ottelu on eittämättä syyskauden osalta tärkein, sillä vastassa on sarjaa puhtaalla pelillä johtava GBK Kokkolassa.

GBK on voittanut kaikki viisi pelaamaansa ottelua kaataen matkalla VPS-juniorit 5-0, paikallisvastustaja KPV:n 3-2, Närpes Kraftin vieraissa 1-0, todella suuren ennakkosuosikin JJK:n peräti 4-0 ja puhtaalla pelillä olleen FC Blackbirdin vieraissa 2-1.

TP-Seinäjoki puolestaan voitti neljä ensimmäistä otteluaan kaataen FC Lynxin 3-0 vieraissa ja VPS-juniorit samoin vieraissa 4-0. Sen jälkeen kaatuivat kotona OLS/3 2-0 ja KPV peräti 6-0. Ensimmäiset pisteensä Tomasz Arceuszin valmentama ryhmä menetti viime lauantaina käydessään Mustasaaressa VIFK:n vieraana. Ottelu päättyi maalittomana.

TP-Seinäjoki ei toistaiseksi ole päästänyt maaliakaan Ykkösessä, mutta nyt on edessä kivitalon kokoinen haaste, sillä GBK:n maajoukkuetaituri Tobias Wentin on saatava kuriin.

Talvella Ykkösen GBK aiheutti todella paljon päänsärkyä TP-Seinäjoelle kahdessa treenipelissä. Helmikuussa GBK voitti Wallsport Areenassa 5-3 häviten kuitenkin samassa paikassa maaliskuussa 3-1.

Ottelu pelataan Santahaan kentällä lauantaina klo 15.00.