123 456 7890

B tyrmäsi
Tervarit/2 – TP-Seinäjoki 0-5 (0-3)
14 min 0-1 Pekka Jaskari
19 min 0-2 Jaakko Vihanta
33 min 0-3 Pekka Jaskari
72 min 0-4 Elias Ahde
74 min 0-5 Aapo Metsä-Ketelä

TP-Seinäjoen B-juniorit jatkoivat siitä, mihin joukkue viime sunnuntaina lopetti. Maalijuhlat pidettiin tällä kertaa Oulussa, Heinäpään hallissa, missä isnätäjoukkue Tervarit/2 jäi täysin vieraiden jalkoihin.

Vaikka numerot kirjattiinkin “vain” 5-0 vieraille, on huomioitava, että toisella puoliajalla valmennusjohto teki kaikki sallitut vaihdot ja se vaikutti hieman pelaamiseen.

– Tavoitteena Oulusta oli kolme pinnaa ja se, että saadaan kaikille minuuttjea. Siinä onnistuttiin hyvin. Mielestäni oltiin myös menty eteenpäin viime viikon matsista. Varsinkin eka puoliaika oli ihan hyvää ja paikkoja kolmen hienon maalin lisäksi oli lisäosumiin, tyytyväinen vastuuvalmentaja Timo Taipale sanaili.

Maalinteon vieraat aloittivat vajaan vartin pelin jälkeen Joona Lautamajan tehtyä esityön Pekka Jaskarin kauden ensimmäiseen sarjapelimaaliin.

Viitisen minuuttia myöhemmin Aleksi Leppänen keskitti pallon maalille ja ihan liekeissä oleva Jaakko Vihanta teki kauden kolmannen osumansa.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Pekka Jaskari oli toistamiseen asialla, tällä kertaa Rait Ojalan syötöstä.

Kaksi viimeistä osumaa nähtiin parin minuutin välein matsin viimeisellä kympillä. Ensin Janne Tuohisaari tarjoili ja Elias Ahde viimeisteli. Pari minuuttia myöhemmin Aleksi Ahteen antama sivuvapari tavoitti Aapo Metsä-Ketelän, joka puski pallon vasempaan takanurkkaan.

– Vaikka tuloksellisesti on peli mennyt ok, emme me kuitenkaan ole vielä pelanneet niin hyin kuin osaamme ja itä nähtiin talven treenipeleissä, muistutti “Taippi”.

– Tänään hallin nurmi oli hiukan erilainen kuin mihin on totuttu ja pallo käyttäytyi toisin. Peliväline vain elää eri paikoissa eri tavoin ja siihen pitää tottua. Uskon, että ensi perjantaina joudumme ensimmäiseen todelliseen testiin kun KuPS tulee vieraaksi. He pelaavat perinteisesti taitojalkapalloa ja liikkuvaa sellaista. Uskon sen sopivan myös meille. Seuraavat kolme peliä näyttävät missä mennään. KuPS, JJK ja Blackbird ovat ennakkoon lohkon kovimmat niput. Luulen myös, että ristiinkin tullaan pelaamaan, eli siinä mielessä kotipelit ovat tärkeitä, tiivisti “Taippi”.

TP-Seinäjoki: Jarkko Orava, Joona Lautamaja (71. Joona Ala-Hukkala), Aapo Metsä-Ketelä, Roope Takala (71. Joona Niemelä), Rait Ojala (v, 52. Teemu Nimell), Aleksi Ahde, Antti Viita, Aleksi Leppänen (41. Matti Rajala), Jesse Sarajärvi (71. Janne Tuohisaari), Jaakko Vihanta (56. Panu Leppä), Pekka Jaskari Kärki (63. Elias Ahde)